Сергій Овчинников: «Був упевнений, що попадеться «Спартак»

Сергій Овчинников: «Був упевнений, що попадеться «Спартак»

Результати жеребкування третього кваліфайнраунда Ліги чемпіонів прокоментував асистент головного тренера команди «Динамо» Сергій Овчинников.

- Гадаю, нам попався дуже принциповий суперник. Враховуючи ностальгію за чемпіонатом СРСР, в якому матчі київського «Динамо» з московським «Спартаком» були непересічною подією, для вболівальників має вийти справжнє свято.

- Ви стежили за жеребкуванням?

- Звичайно, дивився.

- Серце не йокало, коли слабкіші суперники діставалися іншим командам?

- Ні, я був упевнений, що нам дістанеться «Спартак».

- Невже?

- Так, наш тренерський штаб обговорював це питання, і всі зійшлися на думці, що за волею долі нам обов'язково дістанеться саме ця команда. Так і сталося.

- Як ви думаєте, яким буде це протистояння?

- Я вважаю, що зустрічаються дві рівні команди, в яких шанси на перемогу 50 на 50. Впевнений, що ігри вийдуть дуже цікавими, стадіон буде заповнений повністю. Однозначно, для вболівальників очікується справжнє свято. Нам хотілося б перемогти в цьому протистоянні, але не варто забувати, що ще належить провести повторну зустріч проти «Дрогеди». Тільки після неї ми зможемо переключитися на «Спартак».

- Той факт, що в Росії чемпіонат в самому розпалі, а у нас тільки набирає оберти, дає супернику перевагу?

- Це глибоке питання, яке не хотілося б зараз зачіпати. Гадаю, в таких протистояннях, як між «Динамо» і «Спартаком», усі додаткові показники не істотні і відходять на другий план.

- Те ж саме можна сказати і з приводу кадрових питань? Як прокоментуєте ситуацію з Калиниченко і Титовим?

- Ви знаєте, я не стежу за «Спартаком», мені не цікаво, що відбувається в цій команді. Хай вони самі вирішують проблеми. Ми ж маємо орієнтуватися на свою гру і на положення справ у нашій команді. Від цього і виходитимемо. Інше нас не має хвилювати. Та й взагалі, аналіз суперника – це прерогатива головного тренера.

- Той факт, що перший матч «Динамо» проведе на виїзді, зіграє за нашу команду?

- Скажу так: для всіх клубів перша гра на виїзді є кращим варіантом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер