Сергій Овчинников: «Рівень «Дрогеди» і «Левадії» недостатньо високий»

Сергій Овчинников: «Рівень «Дрогеди» і «Левадії» недостатньо високий»

У матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між потенційними суперниками «Динамо» – ірландською «Дрогедою» і естонською «Левадією», – який відбувся в Дубліні, перемогу з мінімальним рахунком святкували господарі – 2:1. За цим поєдинком спостерігав і представник «Динамо» – асистент головного тренера Сергій Овчинников.

Кореспондент офіційного клубного сайту поцікавився думкою Сергія Івановича щодо гри обох команд.

- Обидві команди прагнули продемонструвати красивий і змістовний футбол, але їх рівень недостатньо високий для цього. Для «Динамо», гадаю, не матиме значення, хто зрештою переможе, оскільки ми завжди ставимо перед собою тільки максимальні завдання і не повинні орієнтуватися на ці клуби. Кого можу виділити з футболістів суперників? За прізвищами мені складно сказати, але по номерах для себе певні записи все ж таки зробив.

Що стосується стилю гри, який демонструють команди, то можу сказати, що ірландці не міняються, як і естонці. Всі британські команди грають в силовий футбол з довгими передачами і великою кількістю єдиноборств. А естонці намагалися показувати змістовніший футбол, але в них не завжди це виходило.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер