Сергій ПРОЦЮК: «У таких іграх наші футболісти будуть зростати»

Сергій ПРОЦЮК: «У таких іграх наші футболісти будуть зростати»

- У першому таймі відчувалося хвилювання збоку наших футболістів. Молоді хлопці грали проти хорошої команди, яка виступала у вищій лізі. За складом у них більш досвідчені хлопці. Тому перший тайм нам не дуже вдався, не було контролю м'яча, про який ми просили наших гравців. Видно, нервували наші хлопці, в їхніх діях була якась знервованість.

У другому таймі почали спокійно контролювати м'яч, з'явився малюнок гри. Зрозуміло, що «Олександрія» володіла перевагою, в них було більше гольових моментів. Були й у нас моменти. Ми могли й виграти, якби наприкінці забив Хльобас.

Але це футбол. Хлопці навчаються в таких іграх. Ми грали цим складом у чемпіонаті U-21. Зрозуміло, що в 1-й лізі грають дорослі, досвідчені гравці, футбол тут більш силовий, динамічний порівняно з молодіжним чемпіонатом. Тому в таких іграх наші футболісти повинні зростати й будуть зростати.

- Прокоментуйте, будь ласка, вилучення Олександра Хацкевича та Олександра Алієва.

- Необхідно поставити це питання судді – за що він вилучив Хацкевича. Що стосується Алієва – у нього друга жовта картка. Сподіваюся, він пропустить лише одну гру. Особливої грубості там не було – ігрові епізоди.

- Чи виправдовує очікування тренерського штабу Алієв? Як він ставиться до своїх обов'язків?

- Нам хотілося би мати в усіх ланках по одному досвідченому футболісту, щоб молоді хлопці зростали швидше й переймали в них досвід. Алієв грає зі старанням, допомагає команді. Він професійно ставиться до своїх обов'язків. Жодних претензій до нього немає. Навіть за це вилучення – це рішення головного арбітра й воно не обговорюється.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер