Сергій РЕБРОВ: «Усі усвідомлюють важливість матчу та хочуть проявити себе з найкращого боку»

Сергій РЕБРОВ: «Усі усвідомлюють важливість матчу та хочуть проявити себе з найкращого боку»

- Сергію Станіславовичу, саме «Евертону» ви забили свої перші два голи у Прем'єр-лізі. Чи згадували про це, коли дізналися результати жеребкування?

- Якщо чесно, я навіть не пам'ятаю, чи грав я на цьому стадіоні. Швидше за все, ні. Я забивав «Евертону» на домашньому стадіоні «Тоттенхема», «Уайт Харт Лейн». Але зараз це не має жодного значення. Під час підготовки до майбутньої гри я точно про це не згадував.

- Чи стежите ви за тим, як ідуть справи у вашого колишнього клубу «Тоттенхем Хотспур»?

- Так, звичайно, я стежу за виступами «Тоттенхема» та «Вест Хема», стежу за тим, як в «Астон Віллі» працює мій друг та екс-партнер по команді Тім Шервуд.

- Що скажете про нападника вашої колишньої команди Гаррі Кейна?

- Це хороший форвард, він забиває багато голів. Я впевнений, що у нього є всі задатки стати топ-форвардом найближчим часом.

- Чи заважають Драговичу трансферні чутки про можливий перехід до «Арсеналу»? Що думаєте про можливість такого трансферу?

- Ви питаєте про одного з найкращих гравців моєї команди. Звичайно, я сподіваюся, що він залишиться в «Динамо».

- Яка ситуація зі здоров'ям у Шовковського, Ленса, Мігеля, Хачеріді?

- Шовковський, Хачеріді та Мігель будуть працювати в загальній групі, зараз ви побачите на тренуванні. Ленс, на жаль, не прилетів, оскільки зараз він проходить інтенсивний курс відновлення. У нього серйозна травма.

- Чи вдалося вам відновити гравців після матчу з «Олімпіком» на непростому полі?

- Я сподіваюся, ми зробили всі необхідні процедури, й усі відновилися. Всі усвідомлюють важливість завтрашнього матчу, всі хочуть проявити себе з найкращого боку, досягти хорошого результату. Я сподіваюся, що завтра наші гравці віддадуть усі сили.

- Який результат завтра ви будете вважати прийнятним, враховуючи велику кількість гравців, які не зможуть узяти участь у матчі?

- Звичайно, результат першої гри важливий. Але, яким би він не був, ми будемо готуватися до другої гри. У нас немає незамінних гравців, на кожній позиції в нас встигли пограти по кілька гравців, при цьому структура команди не постраждала.

- Перед «Генгамом» у «Динамо» було більше часу на підготовку, ніж перед «Евертоном». Скільки ігор за участю англійської команди ви переглянули?

- Ми переглянули три-чотири гри, зокрема, проти «Сток Сіті», «Арсеналу» та матч Ліги Європи. Цього достатньо.

- У чому, на вашу думку, сила англійського футболу?

- Сила Прем'єр-ліги в тому, що це видовищний футбол. Тут кожен гравець виходить на поле з пристрастю, з бажанням, інакше вболівальники будуть його освистувати. Неважливо, в якій команді ти граєш, одній із топ-команд або в команді-аутсайдері. Всі виходять на поле й віддаються на сто відсотків.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер