Сергій РЕБРОВ: «Навіть граючи вдесятьох, намагалися створювати моменти»

Сергій РЕБРОВ: «Навіть граючи вдесятьох, намагалися створювати моменти»

- Важка гра, але ми знали, проти кого вийшли. На жаль, програли, але дорікнути хлопцям мені немає в чому. Намагалися створювати моменти, навіть граючи вдесятьох. Хочу привітати Вітю Циганкова, в такому віці він вийшов та показував хорошу гру. За віддачею та бажанням гравці показали, що в нас є команда. Тут мені їм немає в чому дорікнути.

- У грі були два ключових моменти: останні хвилини першого тайму та симуляція Сидорчука. Чи вважаєте ви їх наслідком порушення ігрової дисципліни?

- Сергій не вперше отримує жовті картки в перші 10-15 хвилин гри. Ми намагаємося стримувати його агресію. Зараз не можу сказати, симулював він чи ні. Напевно, він перестрибував через ногу гравця. Суддя це теж повинен розуміти, так само, як і Сидорчук, який повинен думати, що, маючи картку, можна залишити команду в меншості.

Що стосується кінцівки першого тайму, психологія на полі вирішує все. Ми першими забили м'яч та хотіли втримати рахунок. Те ж саме було в матчі з «Шахтарем», нам важко поміняти психологію.

- Наскільки ви задоволені дебютом Віктора Циганкова, чи буде він надалі виступати за першу команду?

- Я вже сказав, що він вийшов в основі, взяв участь у забитому м'ячі та працював на команду. На цій позиції в команді велика конкуренція. Він використав свій шанс та буде в обоймі першої команди.

- Що ви думаєте про гру «Наполі» й обрану Саррі тактику?

- Бачу, що Саррі добре нас вивчив, і забиті м'ячі стали наслідком виконаної роботи. Суперник створював перевагу в зонах крайніх захисників, знаходив вільні простори за їхніми спинами. Багато в чому за рахунок цього й переміг.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер