Сергій Ребров: «Головне для нас – перемогти у своїх поєдинках»

Сергій Ребров: «Головне для нас – перемогти у своїх поєдинках»

- Готуємося у звичному режимі. На щастя, «Динамо» перемогло в минулому турі «Ворсклу», тож у всіх хороший настрій і хлопці чекають на гру.

- Чи цікаво вам буде в якості тренера зустрітися з Анатолієм Дем’яненко, який очолює «Волинь», враховуючи, що він багато років тренував «Динамо», а ви грали під його керівництвом?

- Я знаю й поважаю Анатолія Васильовича. Впевнений, що він багато чого досягне не лише у «Волині», а й в інших командах. Перш за все, він чудовий спеціаліст і порядна людина. Гадаю, що у «Волині» буде неймовірна мотивація.

- Наскільки відчутною буде дискваліфікація Гармаша?

- Будь-яка втрата є відчутною. Але в нас є футболісти, здатні замінити його. А наскільки рівноцінною буде ця заміна, покаже гра.

- Чи зменшився психологічний тиск після перемоги над полтавчанами?

- Він зменшиться після «золотого матчу», котрий, я сподіваюся, відбудеться, і в якому ми обіграємо «Шахтар».

- Чого б ви хотіли більше – зіграти в «золотому матчі» або щоб «Шахтар» втратив очки?

- У гірників свій графік, у нас – свій. Для нас головне – перемогти у своїх поєдинках. Як буде грати «Шахтар», нас не дуже цікавить.

- Який із останніх трьох поєдинків, на ваш погляд, буде найскладнішим для «Динамо»?

- Вони всі приблизно однакові. Мабуть, виокремив би гру в Луганську проти «Зорі». Гадаю, ця команда докладе всіх зусиль, аби відібрати в нас очки.

- Що є найголовнішим для футболістів, коли кінцівка чемпіонату проходить настільки нервово?

- Мабуть, психологічний стан. Не можна виходити на поле з думками про те, як грає «Шахтар», і що відбувається в інших матчах. Потрібно самим професійно виконувати свої обов’язки та досягати результату. Також потрібно серйозно налаштовуватися на кожну гру й розуміти, що якщо ми не виграємо, то не станемо чемпіонами.

- Чи не прикро, що принципи fair play часом відходять на другий план?

- Спортивна складова завжди буде найважливішою. А розмови будуть тривати до завершення чемпіонату. Однак під час гри всіх цікавить, що відбувається на полі, а не те, що сталося минулого тижня. Сподіваюся, футболісти також це розуміють. Коли ти виходиш на поле, то про все забуваєш.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер