Сергій РЕБРОВ: «Після другого забитого гола грати було легше»

Сергій РЕБРОВ: «Після другого забитого гола грати було легше»

- Це була дуже важлива гра, хоча зараз кожен матч для нас дуже важливий. Хлопці налаштувалися, непросто було грати з «Дніпром», оскільки команда суперника компактно обороняється, використовуючи всіх гравців. «Дніпро» сьогодні, дійсно, намагався оборонятися грамотно й намагався грати на контратаках. Добре, що забили другий м'яч. Далі вже було легше, тому що «Дніпро» розкрився, намагався атакувати, у нас була можливість використовувати простір. Головне, що виграли та взяли важливі три очки.

- Ви планували використовувати Ярмоленка, Мораеса та Гармаша у другому таймі стратегічно, або хотіли, щоб вони підсилили гру?

- Рахунок був нічийний, і вони вийшли для того, щоб підсилити гру - свіжі гравці завжди вносять щось нове. Денис та Андрій допомогли команді, незважаючи на те, що не брали участі в забитому м'ячі. Те ж саме стосується Мораеса. Циганков, на жаль, попросив заміну, він знову відчув стару травму. На щастя, після гри все гаразд. Третя заміна була вимушеною.

- Швидкості обох команд порівняні зі швидкістю в Лізі чемпіонів?

- Футболісти із задоволенням показували швидкості, але якщо суперник удесятьох стоїть біля штрафного майданчика, куди її вмикати? Іноді «Дніпро» оборонявся 6-7 людей у лінію. Якби був простір, куди цю швидкість вмикати, хлопці би це робили. Впевнений, у другому таймі після забитого м'яча її можна було вмикати. Але, на жаль, є досвід останніх ігор, коли ми пропускаємо на останніх хвилинах – у будь-якому випадку, це переноситься на футболістів, вони хвилюються, не хочуть помилитися й отримувати контратаки. Ліга чемпіонів та чемпіонат України – абсолютно різні турніри. У єврокубках команди самі грають у футбол і дають грати іншим.

* фото А.Лукацкий

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер