Сергій РЕБРОВ: «Гадаю, Мораес швидший за мене»

Сергій РЕБРОВ: «Гадаю, Мораес швидший за мене»

- Не думаю, що у «Чорноморця» присутнє лише бажання, це – організована команда, й з останніх ігор другого кола минулого чемпіонату це було видно. Не має значення, що в них молоді хлопці. Ті, хто виходить грати проти «Динамо», «Шахтаря», «Дніпра» – футболісти, які віддають на полі всі сили. Ви бачили, наприкінці поєдинку їх уже не вистачало, але вони віддавали себе без залишку на полі. З такими командами грати дуже непросто, тому що вони й віддають усі сили, й грають організовано.

- Жуніор Мораес забиває вже у другому матчі поспіль, як ви ставитеся до того, що його порівнюють із вами за стилем гри та за тим, як він вирішує долю моментів у штрафному майданчику?

- Гадаю, він швидший за мене. Коли я грав, не був таким швидким. Ми довго за ним стежили, перш ніж запросити його до команди, як і за всіма іншими. Мені приємно, що всі вони своєю грою та самовіддачею радують уболівальників та всіх нас – виходять на поле й дійсно б'ються. Сьогодні ми забили м'яч наприкінці матчу, мали багато моментів... Важливо, щоб до останньої хвилини всі працювали на команду, як сьогодні.

- Дуже багато працював Ярмоленко – брав гру на себе, обігрував. Усім важко уявити «Динамо» без нього...

- Мені теж важко. Але всьому приходить свій час. Ми багато про це говорили... Зараз час вирішувати самому Андрію... Він розуміє й ми знаємо, що він потрібен нам. Але він віддав дуже багато сил цій команді, я з ним також багато розмовляю, прошу й, сподіваюся, що він залишиться в команді. Подивимося, як буде надалі.

- Мбокані в соціальній мережі Інстаграм виклав фото з валізою. Він залишив «Динамо» чи це просто якась поїздка?

- Ні, команду він не залишив. Не знаю, хто там що виклав, і скільки років цьому фото. Мбокані їздив на медичне обстеження, вже повернувся, все гаразд.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер