Сергій РЕБРОВ: «Це не «Металург» слабкий, а ми заслужили перемогу»

Сергій РЕБРОВ: «Це не «Металург» слабкий, а ми заслужили перемогу»

- Радий, що хлопці не зупинилися після першого забитого м'яча й, як і в попередній грі, продовжували приносити радість уболівальникам, які прийшли в цей святковий день підтримати нашу команду.

- У чому запорука успіху в сьогоднішній грі?

- Напевно, ми були більше мотивовані, матч був дуже важливий для нас. Для «Металурга» гра особливо нічого не вирішувала. Але, я впевнений, будь-яка команда, яка виходить грати проти «Динамо» та «Шахтаря», віддає всі сили. Добре, що ми в першому таймі «зім'яли» «Металург», а в другому вже контролювали гру та забили ще кілька м'ячів.

- Ви ризикували, випустивши на поле чотирьох гравців, які «висять» на картках?

- Ми попередили футболістів. Але в нас немає зараз незамінних гравців. Якщо самі гравці будуть розуміти, що під загрозою дискваліфікації, стануть грати обережніше.

- Голи стали наслідком помилок захисників «Металурга» або натиску гравців «Динамо»?

- Щойно сказав хлопцям у роздягальні, що це не «Металург» слабкий, а ми заслужили перемогу. Наш суперник намагався грати організовано та компактно. Їм це не вдалося лише через те, що наші гравці були більше мотивованими та зарядженими на перемогу.

- Це було вашим проханням до керівництва «Динамо» провести гру на «Олімпійському»?

- Я ні про що не просив. Повторю, що клуби зі східної України зараз перебувають трохи не в рівних умовах, ми маємо це враховувати та поважати ці клуби. Якби «Металург» сказав, що будемо грати на «Оболоні», ми би погодилися.

- Чому не потрапив до заявки Мбокані?

- Він працює за індивідуальною програмою.

- У конголезця конфлікт із клубом?

- У нього немає жодного конфлікту з клубом, у нього конфлікт зі старшим тренером. Це абсолютно нормально. Із клубом та з хлопцями, я сподіваюся, у нього немає конфлікту.

- Чи бачите ви його в команді?

- Давайте закінчимо чемпіонат. У мене зараз є про що думати, окрім Мбокані. Я радий, що ті футболісти, які виходять на поле, віддають душу та всі сили. А говорити про одного футболіста вважаю не зовсім нормальним.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер