Сергій РЕБРОВ: «І для нас, і для «Стяуа» ця гра вкрай важлива»

Сергій РЕБРОВ: «І для нас, і для «Стяуа» ця гра вкрай важлива»

На ній Сергій Ребров відповів на наступні запитання журналістів:

- Після попереднього матчу зі «Стяуа» минуло більше двох місяців. За цей час у грі суперника ви помітили щось нове?

- Думаю, перед нашою зустріччю «Стяуа» показувала яскраву атакувальну гру. У Києві ваша команда також дуже добре оборонялася й діяла дуже організовано. Напевно, немає сенсу порівнювати «Стяуа» в чемпіонаті Румунії та Лізі Європи. Все ж таки, останній турнір накладає більше відповідальності на футболістів. Повторюся, за першою грою було видно, наскільки організовано діяв наш суперник, незважаючи на те, що ми забили три м'ячі. Упевнений, так само буде й у завтрашній грі. І для нас, і для «Стяуа» це дуже важлива гра, всі розуміють, наскільки вона важлива. Ми проаналізували суперника й готуємося до матчу.

- Який склад ви привезли до Бухаресту?

- Ті ж самі футболісти, хто грав і раніше, молоді не буде.

- Чи є гравець, якого ви би могли виокремити у складі «Стяуа»?

- У «Стяуа» величезний потенціал в атаці, не лише нападники, але й захисники атакують дуже активно. Завтра можливий вихід Русеску – це, справді, важлива фігура у грі команди. Ми готуємося до того, що може вийти будь-який гравець, повторюся, атакувальний потенціал команди дуже вражає.

- Днями «Стяуа» програла судовий процес Міністерству оборони й позбулася своєї історичної назви. Як, на ваш погляд, цей факт вплине на завтрашню гру?

- Не вважаю, що наш суперник буде «розібраним» лише тому, що в них відібрали назву. У них буде останній шанс потрапити до плей-оф Ліги Європи, й перед своїми вболівальниками вони будуть намагатися ним скористатися. Упевнений, ніхто з футболістів про це не думає. «Динамо», на мій погляд, хороший подразник, тим паче, що ми їх переграли вдома. І завтра буде важка гра для нас. Для нас зміна назви не має значення, я не думаю про це.

- Чи пригадуєте ви матч, коли програли «Стяуа» 1:4?

- Та ні... багато роботи. Пам'ятаю, що тоді я забив м'яч у Києві, це приємно. Але команда програла. На той момент у «Стяуа» був дуже хороший колектив, і вони заслужено переграли нас у Києві.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер