Сергій РЕБРОВ: «Як грає «Шахтар», нам не цікаво. Ми маємо брати свої очки»

Сергій РЕБРОВ: «Як грає «Шахтар», нам не цікаво. Ми маємо брати свої очки»

- По грі здобули важливі три очки. Тим паче, що «Шахтар» зіграв унічию, але хлопці перед матчем не знали про це. Ми говорили про те, що потрібно звертати увагу на свою гру. З першої хвилини ми заволоділи перевагою та не дали нічого створити супернику. Думаю, ми перемогли заслужено.

- Що вам не сподобалося в матчі з «Волинню»? Чи можна вас уже вітати з чемпіонством?

- Важливо подякувати хлопцям за те, що вони доволі серйозно поставилися до цієї гри. Незважаючи на проблеми «Волині» та інших команд, потрібно виходити, концентруватися на своїй грі та брати очки. За відданістю та  бажанням хлопців я бачу, що вони налаштовані на перемогу в чемпіонаті. Як грає «Шахтар», нам не цікаво. Ми маємо брати свої очки, а далі подивимося. Вітати зараз нас – це ненормально. Попереду ще чотири тури та очна зустріч із «Шахтарем».

- У «Барселоні» вважають, що Неймара не можна продавати за жодні гроші. Чи можна сказати таке про Ярмоленка в нинішньому «Динамо»?

- Це наш ключовий гравець, але кожен гравець, який виріс в Україні, хоче спробувати себе за кордоном. Так само, як і Неймар, який виріс у Бразилії та вирішив спробувати себе в «Барселоні». Не можна забороняти футболісту хотіти грати у провідних клубах Європи. Ярмоленко нам потрібен, але, в першу чергу, рішення будуть приймати президент та гравець. Якщо ви запитаєте мене, чи потрібен мені Ярмоленко, я відповім, що, звичайно, я би його не продав.

- Відсутність Рибки в запасі – це висновки після «Олександрії»?

- Ні. В запасі не було не лише Рибки. У нас багато гравців – той же Рудько грав у матчі з «Олександрією». У них така ж конкуренція, як і у гравців основного складу.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер