Сергій РЕБРОВ: «Молоді хлопці отримали хороший досвід»

Сергій РЕБРОВ: «Молоді хлопці отримали хороший досвід»

- Із румунськими командами ми завжди важко граємо, тим паче зараз у грі взяло участь достатньо багато молодих хлопців. Вони отримали хороший досвід у грі з серйозною командою. Добре, що нам вдалося виграти, що додало молоді впевненості у своїх силах.

- Сьогодні була досить жорстка гра, справжня перевірка боєм для молоді...

- Усі ігри зараз жорсткі. На першому зборі ми грали з іншого румунською командою, «Стяуа», й ситуація була аналогічною. Напевно, клуби з цієї країни компенсують брак техніки високою самовіддачею та бажанням боротися до останнього. Втім, у нас у чемпіонаті України всі команди грають так само жорстко, й саме такий спаринг нам і потрібен був сьогодні.

- Молоді футболісти, які вперше брали участь у контрольному матчі на зборі, як себе проявили?

- Ви самі бачили. У другому таймі, в усякому разі, вони виглядали впевнено. Головне, щоб вони самі відчули впевненість, рівень першої команди, прагнули потрапити до основної обойми та чекали на свій шанс.

- За попередніми прогнозами, пошкодження, через яке Андрій Богданов залишив поле у ​​другому таймі, не завадить йому вирушити до розташування національної збірної?

- Він туди поїде в будь-якому випадку, оскільки саме така домовленість і була з тренерським штабом збірної. Яке б пошкодження у нього не було, він у будь-якому випадку має з'явитися в розташуванні команди.

- З молодих футболістів сьогодні не зіграли Братков та Маїк. Не задіювати їх у матчі планувалося ще до матчу?

- Ні, ми до матчу нічого не планували. Все ж таки, ми беремо участь у турнірі, й ніхто не відміняв бажання досягти результату. Сьогодні ми грали на перемогу, й, цілком можливо, хлопці, не задіяні в матчі з «Оцелулом», зіграють у наступному поєдинку.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер