Сергій РЕБРОВ: «У нас ще все попереду – і чемпіонат, і Ліга чемпіонів»

Сергій РЕБРОВ: «У нас ще все попереду – і чемпіонат, і Ліга чемпіонів»

- На жаль, ми втратили сьогодні два очки, але ми грали проти організованої, хорошої команди, яка знає, за рахунок чого їй потрібно грати та знає свої найкращі якості. Сьогодні «Зоря» могла забити на контратаках нам кілька м'ячів. Не виграли, але нічого у цьому страшного немає, всі команди в чемпіонаті втрачають очки. У нас ще все попереду – і чемпіонат, і Ліга чемпіонів. Нічого страшного не сталося, хоча ці очки можуть бути вкрай важливими в боротьбі за чемпіонство.

- У другому таймі «Динамо» почало грати жорсткіше й не завжди в межах правил. Такою була установка?

- Думаю, й «Зоря» грала жорстко. Футбол – це жорстка гра, якщо не будеш грати жорстко та програвати єдиноборства, у тебе не буде переваги, в тому числі й психологічної. Фолили як наші гравці, так і футболісти «Зорі» – це нормально. У будь-якому матчі у будь-якої команди установка – виграти боротьбу. Така ж установка, думаю, була й у «Зорі».

- Якою мірою ви сьогодні очікували втрати очок?

- Ніхто ніколи не чекає втрати очок. Готуємося до кожного суперника, в тому числі й «Зорі», знали, що луганчани грають дуже добре на контратаках, при стандартах. Саме у цьому компоненті вони нас перевершили. Завжди складно розкривати таку оборону. Будь-яка команда постане перед проблемами у грі із «Зорею», коли ця команда мотивована, так, як це було сьогодні. Всі футболісти були «заряджені», навіть відібрати очки у «Динамо» це престижно. Думаю, «Зоря» сьогодні віддала всі сили. Луганчани сьогодні заслужили одне очко.

- Як ви оціните дебют у Прем'єр-лізі Дерліса Гонсалеса?

- Навряд чи він стикався, граючи за «Базель», із такою щільною обороною. Нічого страшного, це перша гра. Він віддавав усі сили, грав на команду. Упевнений, у нього все попереду.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер