Сергій РЕБРОВ: «Перемоги додають гравцям упевненності» (+ ВІДЕО)

Сергій РЕБРОВ: «Перемоги додають гравцям упевненності» (+ ВІДЕО)

- Сергію Станіславовичу, якщо не брати до уваги перший матч, в якому було розгромлено дубль «Борусії», сьогодні команда продемонструвала, мабуть, найбільш впевнену гру та досягла результату?

- На цьому зборі ми не ставимо завдання вигравати за будь-яку ціну. На кожну гру ставляться певні завдання, з якими хлопці й учора, й сьогодні впоралися. Плюс до того, ми виграли, що завжди додає футболістам впевненості. Звичайно, вигравати завжди приємно.

- У вчорашній грі до останньої хвилини просто не вистачало везіння, реалізації, чи все ж таки ще є певні труднощі з подоланням ешелонованої оборони, такої як у «Бенфіки»?

- У будь-якої команди з подоланням такої оборони можуть виникнути труднощі. Дуже складно долати таку оборону, для цього потрібне терпіння. Ми вчора створювали достатньо моментів. Не реалізували їх, але нічого страшного. Вчора мені сподобалося не лише те, як ми створювали моменти, але й те, як швидко вступали у відбір м'яча. Якщо ви помітили, вчора «Бенфіка» лише чотири рази перейшла центр поля. Не тому, що це команда невисокого рівня. Ні, ця команда достатньо кваліфікована, не дарма ж вони виграли Кубок Анголи. А тому, що наша команда не дозволила супернику нічого створити.

- У контрольних іграх добре проявляють себе молоді гравці. Як оціните їхню роботу на зборі?

- Головне, що в них є бажання працювати, прогресувати. У контрольних матчах своєю грою вони це доводять. Вони стараються, й жодних претензій до них немає. Напевно, кожен молодий футболіст, потрапляючи до першої команди київського «Динамо», сповнений бажання довести свій рівень. Усе, що від них залежить, молоді гравці роблять.

- Сьогодні до Марбельї прибули Денис Гармаш та Євген Макаренко. За якою програмою, в якому режимі планується їхня робота?

- Поки вони будуть тут проходити курс відновлення. Коли повернемося до Києва, подивимося, чи є сенс брати їх на наступний збір. Вони пройшли консультацію в Барселоні й зараз починають працювати тут. Тиждень попрацюють із нами, а коли повернемося, будемо вирішувати, чи залишаться вони працювати в Києві, чи поїдуть із нами на другий збір.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер