Сергій РЕБРОВ: «Сподіваюся, завтра вболівальники прийдуть та підтримають хлопців»

Сергій РЕБРОВ: «Сподіваюся, завтра вболівальники прийдуть та підтримають хлопців»

- Готувалися у звичайному режимі, впевнений, усі хлопці горять бажанням зіграти. Все ж таки, Ліга Європи зовсім інший турнір. Сподіваюся, завтра вболівальники прийдуть та підтримають хлопців. Кінець сезону, безумовно, є втома в усіх. Сподіваюся, глядачам буде цікаво подивитися цю гру, й вони заповнять стадіон, що додасть сил та впевненості нашим футболістам.

- Чи додала вам головного болю дискваліфікація Драговича? Як плануєте виходити з цієї ситуації?

- Звичайно, складна ситуація. І те, що Макаренко випав у складний момент, коли не було ким його замінити. Ми знайдемо заміну, важливо, щоб хлопці, які вийдуть на ці позиції, відіграли на всі 100%. Особисто я в них упевнений, і сподіваюся, що завтра в нас знайдеться заміна футболістам, які пропускають гру через травми та дискваліфікації.

- У минулому матчі із запорізьким «Металургом» на поле вперше після травми вийшов Мбокані. Наскільки він уже готовий?

- Звичайно, він ще недостатньо готовий, тим паче до ігор на такому рівні. За ті 10-15 хвилин, які у нього були, він віддав на полі все, старався, це було видно по ньому. Але він тренується лише три тижні. Я сам не можу кидати його в такі важливі ігри. А зараз усі ігри, що залишилися для «Динамо», найважливіші. Їх ніхто не поділяє. Повторюся, залишилося чотири найважливіших матчі, на кожен із них необхідно налаштовуватися та готуватися. Сподіваюся, це розуміє й Мбокані. Я бачу по ньому, що він працює, набирає кондиції. Повірте, як тільки він буде у своїй оптимальній формі, він вийде на поле та буде грати.

- Поясніть ситуацію зі станом здоров'я Гармаша. Чи правда, що до весни він уже не зіграє?

- Ми сподіваємося на краще. Йому зробили артроскопію, почистили меніск, хрящ. Це не найстрашніше, що могло бути. Ми чекаємо на його якнайшвидше одужання. Лікарі сказали 2-2,5 місяці – це мінімальні терміни. Ми всі хвилюємося за Дениса й чекаємо на його повернення на поле. Це кваліфікований молодий футболіст, гравець національної збірної. Усі йому бажають лише здоров'я.

- Які висновки зробили з поєдинку в Португалії, незважаючи на перемогу з великим рахунком?

- Помилки завжди є, в тому числі вони були й у тій грі. Після цього «Ріу Аве» зіграло достатньо матчів, двоє гравців пропустять поєдинок із нами. Звичайно, ми розбирали не лише нашу зустріч, а достатньо ігор. Показали хлопцям проблеми, які є в обороні, на хороші моменти в атаці, які потрібно використовувати. Думаю, ми дали достатньо інформації, головне, щоб хлопці самі розуміли, що завтра – дійсно найважливіша гра, одна з найважливіших у цьому сезоні. Після неї можна достроково вийти з групи та підбити якийсь підсумок у відбірковій групі. Хоча, для нас важливо вийти до плей-оф із першого місця

- Морозна погода якось позначиться на матчі?

- Ніхто не може звикнути до спеки, тепер – до холоду. Напевно, буде однаково холодно й їм, й нам. Упевнений, ані наші футболісти, ані португальські не звикли до морозу -7-8. Ще раз прошу вболівальників прийти та підтримати команду. Холодно всім, але ми всі любимо футбол та нашу команду. Впевнений, глядачі заповнять стадіон та допоможуть гравцям терпіти цей холод.

- Наскільки відчувається втома команди після матчів за збірну та в усіх турнірах?

- Упевнений, що вони знайдуть сили, всі розуміють, що накопичилася втома не лише фізична, але й психологічна. Але я бачу по обличчях хлопців, що вони хочуть грати. У них є бажання перемагати та грати кожен матч. Видно, що є конкуренція за місце у складі. Виходячи на тренування, вони доводять своє право грати. Впевнений, що два тижні, які залишилися, вони витримають, а потім уже почнуть відпочивати.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер