Сергій РЕБРОВ: «У нас попереду напружений місяць»

Сергій РЕБРОВ: «У нас попереду напружений місяць»

- Сергію Станіславовичу, кого Ви плануєте задіяти в суботньому спарингу? Чи плануєте підключати гравців із молодіжного складу?

- Усі футболісти, які сьогодні тренувалися, гратимуть у суботу. Звичайно, буде ще кілька гравців із молодіжної команди, але у команди U-19 попереду важлива гра чемпіонату. Тому ми не можемо їх повноцінно використовувати.

- Як оціните спаринг-партнера, молдавський клуб «Мілсамі»?

- Нам дуже важливо, що з нами висловила готовність зіграти дійсно непогана команда, яка лідирує в чемпіонаті Молдови. Це хороший спаринг для нас у перерві, коли грають збірні.

- Як ця пауза на матчі збірних позначиться на моральному стані гравців? Це свого роду перезавантаження для них?

- Напевно, непросто грати через кожні два-три дні протягом півтора місяці. Звичайно, вболівальники люблять, коли багато матчів. Але коли постійно граєш, постійно в тонусі, іноді накопичується певний негатив, і футболістам потрібно трохи розслабитися, побути в сім'ях, відпочити й із новими силами виходити на наступний етап чемпіонату. Зараз у нас попереду також напружений місяць, за який ми проведемо сім ігор. Це непросто, але я сподіваюся, хлопці відновляться й із новими силами вийдуть вирішувати найважливіші завдання.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер