Сергій РЕБРОВ: «Потрібно проаналізувати гру «Борусії» та зіграти в свою силу»

Сергій РЕБРОВ: «Потрібно проаналізувати гру «Борусії» та зіграти в свою силу»

- Так, я їздив і дивився на «Борусію». Це хороша, організована команда. Важливо поставитись до цього колективу з повагою. Нам не був страшний жоден з потенційних суперників по четвертому кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів. Необхідно проаналізувати гру цієї команди, правильно розставити акценти і зіграти в свою силу.

- Влітку команда розлучилася з одним зі своїх кращих футболістів - півзахисником Марко Ройсом ...

- Але вони придбали талановитого форварда Люка де Йонга, також купили опорного півзахисника (швейцарця Граніта Чаку - прим.ред.) і центрального захисника (іспанця Альваро Домінгеса - прим.ред).

- Багато говорять про протистояння двох головних тренерів - Юрія Сьоміна і Люсьєна Фавра ...

- Протистояння буде лише між футболістами. Тренер може лише направити. Все залежить від самих хлопців, від того, як вони поставляться до цієї гри. Всі розуміють, що нам дістався непростий суперник, але в той же час і важливість майбутніх поєдинків переоцінити складно.

- Напружений календар якось впливає на підготовку «Динамо»?

- Нажаль зараз навіть в чемпіонаті Росії переносять матчі. Зокрема поєдинки московського «Динамо». У нас же в країні про це навіть думати не хочуть. Грати через два дні на третій з «Борусією», а потім ще через два дні найважливішу гру чемпіонату України з «Шахтарем» - нонсенс. Поєдинок київського клубу з донецьким - величезне свято для уболівальників всієї країни. А проводити такий поєдинок через пару днів після матчів Ліги чемпіонів - лише на руку «Шахтарю».

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер