Сергій Ребров: «Незабитий пенальті не міг стати причиною поразки»

Сергій Ребров: «Незабитий пенальті не міг стати причиною поразки»

Результат матчу проти охтирського «Нафтовика-Укранафти» приніс уболівальникам «Динамо» справжній шок. Поразка на своєму полі від безнадійного аутсайдера аж ніяк не входив до планів команди перед поєдинком зі «Спортингом» в Лізі чемпіонів. Ледве не єдиним футболістом, який погодився прокоментувати матч, став команд Сергій Ребров.


- Сергію, чим можна пояснити поразку від «Нафтовика»?
- Чесно кажучи, не знаю. У них був один момент – вони його реалізували. Я не забив пенальті – я, виходить, винен. Я дуже розстроєний. Сьогодні на стадіон прийшов мій син, і він чув досить неприємні речі, які кричали вболівальники на мою адресу. Я і не знав, що до мене таке ставлення. Мені кричали, що пора закінчувати з футболом. Прикро… Але, гадаю, незабитий пенальті не міг стати причиною поразки. Ми грали вдома при своїх уболівальниках, і, звичайно ж, повинні були іти вперед і забивати голи.

- Коли ти востаннє не забивав пенальті?
- Не можу пригадати. Можливо, колись і не забивав, зараз не пригадаю.

- Що відбувається з командою? Зміна тренера не дала жодного позитивного результату. Футболісти не біжать, не грають, а тепер команда і зовсім програє…
- У минулій грі грала одна команда, у цьому матчі не грало жодної людини з того складу. Вважаю, можна поміняти одного-двох футболістів, а не всю команду. Це чемпіонат України, серйозне змагання, і якщо ми хочемо його виграти, то від матчу до матчу повинні награвати оптимальний склад.

- Що дала команді зміна головного тренера?
- Як на мене, нічого.

- Що очікує на «Динамо» в Лізі чемпіонів?
- Судити по цій грі не можна. Із сьогоднішнього складу і Лізі чемпіонів не гратиме ніхто. Ті хлопці, які грали в попередніх іграх, вийдуть на матч зі «Спортингом» у зовсім іншому настрої, і в Лізі чемпіонів покажуть кращу гру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер