Сергій РЕБРОВ, Олег ГУСЄВ та Андрій ЯРМОЛЕНКО в журналі Ліги чемпіонів про майбутню битву з «Порту»

Сергій РЕБРОВ, Олег ГУСЄВ та Андрій ЯРМОЛЕНКО в журналі Ліги чемпіонів про майбутню битву з «Порту»

«Київське «Динамо» може потрапити до плей-оф уперше в цьому сторіччі» - таким був анонс сюжету про нашу команду.

Головний тренер та гравці підбили підсумок пройдених чотирьох турів, а також поділилися очікуваннями від майбутнього вирішального поєдинку проти «Порту».

Сергій РЕБРОВ (головний тренер):

Про виходи до плей-оф Ліги чемпіонів у якості гравця київського «Динамо»: «Для команди з України потрапити до чвертьфіналу або півфіналу Ліги чемпіонів – це дуже велике досягнення. Я вважаю, що, навіть програвши там, ми нічого не втратили. Гідно представляли Україну й, зокрема, «Динамо» (Київ) у цьому турнірі й, дійсно, принесли багато радості й нашим уболівальникам, й собі».

Про психологію гравців нинішнього складу «Динамо»: «Я бачу, що команда готова, але, виходячи на поле, вони розуміють, що вони грають, на їхню думку, з футболістами набагато вищого рівня, хоча особисто я не бачу різниці. Особливо це яскраво показав другий тайм гри з «Челсі» в Лондоні. Напевно, для хлопців дуже важливо зламати цей бар'єр невпевненості перед суперниками».

Олег ГУСЄВ (півзахисник):

Про давню мрію виходу до плей-оф Ліги чемпіонів: «Для мене це мрія дитинства, тому що я в «Динамо» вже стільки років, і весь цей час нам не вистачало якогось одного кроку, аби вийти до «лігочемпіонівської» весни».

Про повернення до турніру після паузи: «Ми кілька сезонів не грали у цьому турнірі. Всі дуже чекали цього й усі були задоволені, що ми туди нарешті потрапили й, як мені здається, гідно представляємо Україну».

Про нинішнє турнірне становище у групі: «Ситуація, скажімо так, не плачевна. Але могла бути кращою, враховуючи, що ми зі своїми головними конкурентами грали вдома й обидва матчі зіграли внічию, а потрібно було кров із носу вигравати, й тоді було би трохи легше».

Про майбутній поєдинок у Португалії: «Ми розуміємо, що від цієї гри буде залежати подальша доля команди у цьому турнірі, й усе в наших руках».

Андрій ЯРМОЛЕНКО (атакуючий півзахисник):

Про результати команди в поточному турнірі Ліги чемпіонів: «Ми віддавалися в кожній грі, віддавали всі сили. У деяких іграх нам могло пощастити більше, ми могли набрати більше очок. Але маємо те, що маємо».

Про поразку у грі з «Челсі» в Лондоні: «Звичайно, залишилися негативні емоції, тому що ми програли, й програли в останні десять хвилин. Завжди прикро пропускати наприкінці матчу. Але нічого страшного. У поразці теж потрібно шукати якісь позитивні моменти».

Про перспективи та шанси команди в турнірі: «Усі один в одного вірять та вірять у те, що ми можемо це зробити. Чому ні, адже в нас хороші футболісти, хороші тренери, й я думаю, що якщо ми будемо показувати хороший футбол, то нам усе вдасться».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер