Сергій Ребров перейде в «Рубін»

Сергій Ребров перейде в «Рубін»

Те, що останнім часом прогнозували ЗМІ і що на всі лади обговорювали вболівальники, стало реальністю: ввечері 2 березня 2008 року капітан київського «Динамо» Сергій Ребров підписав дворічний контракт із казанським «Рубіном». До своєї нової команди футболіст приєднається по завершенні контракту з «Динамо», тобто через три місяці.

Із сумом для багатьох прихильників київського «Динамо» констатуючи факт, зауважимо, що Ребров мав можливість продовжити свою кар’єру гравця в рідному для нього клубі. Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс зробив Сергію досить привабливу пропозицію: підписати новий контракт із клубом за системою «два плюс один». Але Ребров обрав інший шлях. Розуміється, це його право.

Цілком імовірно, що з приходом у київське «Динамо» Юрія Сьоміна на посаду головного тренера зміни ставлення до молодих вихованців клубу, досвідчений гравець уже не бачив для себе твердого місця в «основі», скажімо, через півроку чи рік.

Але в будь-якому випадку Сергій Ребров – людина з істинно динамівським серцем, яка немало зробила для становлення команди і утвердження її авторитету в Європі, він по праву займає гідне місце в історії нашого клубу поруч із іншими видатними динамівцями.

Висловлюючи щиру подяку йому за це, динамівці бажають Сергію Реброву здійснення всіх його планів і задумів і запевняють: для тебе, шановний Сергію, двері київського «Динамо» відкриті завжди!


Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер