Сергій РЕБРОВ: «Полетимо дивитися гру «Фіорентини» з «Удинезе»

Сергій РЕБРОВ: «Полетимо дивитися гру «Фіорентини» з «Удинезе»

- Сергію Станіславовичу, як ви оціните результати жеребкування?

- Та абсолютно нормальний жереб. З усіма командами можна грати. «Фіорентина» – серйозний суперник, який зараз посідає п'яте місце в чемпіонаті Італії, впевнено перегравши «Рому» в Лізі Європи. Це серйозна команда, будемо готуватися. Вже зараз полетимо дивитися гру з «Удинезе» (22 березня – прим. ред.). У нас попереду три гри перегляду. Будемо спокійно готуватися до цієї команди.

- На ваш погляд, «Фіорентина» сильніша за «Евертон»?

- Я вважаю, що ці команди сповідують абсолютно різні стилі гри. Впевнений, що якщо ми покажемо таке ж бажання, таку ж мотивацію, як у грі з «Евертоном», то зараз на цій стадії сто відсотків нам ніхто не страшний.

- Чи можна сказати, що у вас болить голова з приводу ротації, адже всі гравці настільки хороші, що незрозуміло, кого міняти?

- Голова й до цього боліла, адже я бачив мотивацію та бажання хлопців ще на зборах. І, напевно, важливі ігри, які в нас були зараз у Лізі Європи та чемпіонаті, це підтвердили. На кожну гру хлопці виходять дуже мотивованими, й я вдячний їм за це.

- Що скажете про шанси «Динамо» на прохід до півфіналу?

- Шанси обох команд абсолютно рівні. Я завжди кажу, що перед грою шанси рівні. Перед грою з «Евертоном» у мене теж запитували, як я оцінюю цю команду. Тоді я теж сказав, що шанси рівні. Коли ми вже пройшли «Евертон», я сказав, що жереб був до нас прихильним.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер