Сергій РЕБРОВ: «Радий, що в другому таймі дотиснули суперника»

Сергій РЕБРОВ: «Радий, що в другому таймі дотиснули суперника»

Так, Сергій Ребров сказав наступне:

 - Важкий був матч, як і всі ігри в Полтаві. Тут хороша, організована команда, й сьогодні вона це ще раз продемонструвала, особливо в першому таймі, коли в нас майже не було моментів. Радий, що хлопці витримали, вирвали дуже важливих три очки, які мають таку ж цінність, як і перемоги в усіх інших матчах – із «Шахтарем», «Дніпром» та іншими нашими конкурентами.

- Наскільки стан газону завадив вам грати? Чи задоволені ви грою команди, незважаючи на такий упевнений результат?

- Звичайно, поле заважало, на такому газоні легше оборонятися. Але те, про що ми домовлялися, хлопці намагалися виконувати. Повторюся, радий, що вони витримали й у другому таймі дотиснули суперника. Спочатку забили один, потім з'явилися ще можливості для взяття воріт, і ми забили ще кілька м'ячів. Звичайно, поле однакове для всіх. Думаю, це максимум, що могли зробити працівники стадіону. Ми їм вдячні, вони добре підготували поле. Інші команди грали сьогодні вдень зовсім по снігу.

- Що стало вирішальним у другому таймі?

- Те, що хлопці не звалилися на якусь навалу, хоча, безумовно, всі розуміли, наскільки важливі ці три очки. Хлопці продовжували робити те, про що ми домовлялися, й досягли результату. Було видно, за рахунок чого ми хотіли переграти цю команду, й я радий, що нам це вдалося.

- Проблеми були з тим, щоб долетіти до Полтави. Як команда буде їхати назад до Києва?

- Назад ми їдемо на автобусі.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер