Сергій РЕБРОВ: «Хлопці готові віддати всі сили у грі з «Манчестер Сіті»

Сергій РЕБРОВ: «Хлопці готові віддати всі сили у грі з «Манчестер Сіті»

Про настрій на першу офіційну гру в 2016-му році розповів головний тренер нашої команди Сергій Ребров:

- Ми з помічниками подивилися достатньо ігор суперника - і наживо, і з відео. Матеріалу вистачає, і з ним вже ознайомлені хлопці. Дай Боже, щоб виконана нами робота допомогла команді. Не секрет, що МС - один із найбагатших клубів світу. Однак ми будемо готуватися до зустрічі з ним у своєму звичному режимі. Упевнений, що хлопці й без нас розуміють важливість цих матчів та готові віддати всі сили на полі. У кожному поєдинку вони зобов'язані бути, в першу чергу, командою. Результат може бути будь-яким, але вболівальники не мають соромитися за нас. Шанси в нас є.

Я впевнений, що у «Динамо» є своє обличчя, й сподіваюся, що ми покажемо його вже найближчої середи. Нехай це звучить банально, але свого суперника ми поважаємо, але в жодному разі не боїмося. Хочемо показати той футбол, який ми показували восени в іграх Ліги чемпіонів.

Півтора місяці підготовки - серйозний термін. Коли я, виступаючи в Англії, розповідав, скільки часу українські команди зазвичай готуються взимку, там усі дивувалися. За такий термін можна набрати форму, втратити її та знову набрати!.. Втім, усі наші роздруківки показують, що фізичні кондиції на рівні, й це не може не радувати. Самі хлопці, відігравши в останніх спарингах по 70 та 90 хвилин, відчувають, що вони готові. Тепер залишається все це підтвердити в сезоні. Найголовніше - не думати про те, що ми не проводили офіційних матчів, тому в нас виникнуть проблеми. Потрібно викинути це з голови! Для нас це не новина, ми до цього вже звикли.

Кожен футболіст має розуміти, що самотужки він нічого не вирішить. Тільки вся команда може вигравати матчі на такому високому рівні. Сам по собі ти не можеш нічого змінити, ти можеш лише своїм бажанням та намаганням вплинути на колективні дії. Ось це найголовніше. А якщо ти будеш себе накручувати якось по-іншому, нічого не вдасться.

Тільки всі разом! Ми виконали велику роботу, нам може щось вдатися, а може й ні, але важливо, щоб після матчів нам не було соромно за свою працю. Повторюся, хлопці вже зробили багато чого, але в них є шанс додати до цього ще дещо. Написати свою історію, не повторюючи чужу! - цитує головного тренера «біло-синіх» видання «КОМАНДА».

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер