Сергій РЕБРОВ: «Три очки були дуже важливі, й це було видно по грі»

Сергій РЕБРОВ: «Три очки були дуже важливі, й це було видно по грі»

- Думаю, був важкий матч для обох команд. Три очки були вкрай важливими, незважаючи на те, що лише початок чемпіонату. Це було видно й по грі. Обидві команди намагалися грати компактно в обороні та вибігати в контратаки. «Дніпро», коли пропустив, почав накривати наших гравців. Радий, що нам вдалося здобути три очки у Дніпропетровську, де завжди дуже нелегко грати. Незважаючи на всі проблеми зі складом та втрати, це дуже організована та сильна команда.

- Як ви прокоментуєте перший забитий м’яч? Чи очікували, що буде автогол?

- Звичайно, не очікував. На жаль, «Дніпро» забиває у свої ворота в другому матчі поспіль. Пам’ятаю лише, що це була контратака та закидання м’яча за спини захисників. Добре, що ми забили цей важливий м’яч. Важко грати проти команд, які компактно обороняються. Й цей гол був украй важливим саме в той момент.

- Як ви поясните моменти, коли гравці «Дніпра» включали пресинг, а ваші підопічні часом губилися та не могли вийти з нього?

- Напевно, тренерський штаб «Дніпра» щось підказав гравцям у перерві, як діяти. Іноді не потрібно виходити з пресингу через обводку, а й через довгі передачі, граючи просто на своїй половині. Можна багато розмовляти, але коли футболіст виходить на поле, йому буває непросто. Після пропущеного м’яча «Дніпро» почав накривати, почав діяти активніше, й через це виникали проблеми в обороні.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер