Сергій РЕБРОВ: «У нас попереду гра-відповідь»

Сергій РЕБРОВ: «У нас попереду гра-відповідь»

- Сьогодні була важка гра, як і всі ігри в Лізі Європи. Це чвертьфінал, і ми розуміли, з якою командою граємо. Якби в перерві нам сказали, що підсумковий рахунок буде 1:1, ми би подумали, що це заслужено. У першому таймі «Фіорентина» створила достатньо моментів. Були моменти й у нас, й у них. У другому таймі діяли на контратаках. Гра закінчилася нічиєю, але в нас ще є гра-відповідь, потрібно до неї готуватися. Зараз хлопці засмучені в роздягальні, але ми розуміємо, що завтра буде новий день, і потрібно готуватися та намагатися пройти далі.

- У першому таймі ви часто підкликали до себе Сергія Сидорчука. Які установки ви йому давали? Із чим пов'язані заміни двох центральних півзахисників?

- У «Фіорентини» в центрі півзахисту підібрані хороші, якісні виконавці, й нам потрібно було перекрити середину поля. Ми підказували й Віталіку, й Сергію, щоб вони не залишали свою зону, тому що «Фіорентина» грала дуже небезпечно за рахунок загострюючих пасів. Ми підказували, тому що Сергій дуже полюбляє заграватися, полюбляє йти у відбір, але іноді втрачає позицію. Тому іноді підказували, це абсолютно нормально. Віталік після першого тайму сказав, що у нього болить спина. Обидві заміни були вимушеними. Видно було, що хлопці віддали всі сили боротьбі, й їм складно в чомусь дорікнути.

- Наскільки серйозна травма в Антунеша? Чи все гаразд із фізичними кондиціями у команди, адже наприкінці гри Ярмоленко та Ленс явно втомилися, щоб робити прискорення...

- Що стосується Антунеша, поки не знаю, завтра вранці йому зроблять МРТ, і тоді будемо знати, наскільки серйозна у нього травма.

Що стосується фізичного стану – ми сьогодні грали проти дуже хорошої та якісної команди. Таких ігор дуже мало в чемпіонаті України. Ви подивіться на середній вік наших хлопців – 20-21 рік. Звичайно, їм непросто. Коли втратили ініціативу у грі з такою іменитою командою, як «Фіорентина», можливо, в психологічному плані наші гравці були втомленими.

Ленс пропустив дуже багато – більше трьох тижнів, він лише набирає свою форму, але стосовно віддачі у сьогоднішній грі до нього претензій у мене немає. Що стосується Андрія Ярмоленка – так, він втрачав доволі багато м'ячів, таке буває, але він старався, працював на команду. Так само, як і всі інші.

- Наскільки на гру вплинула вимушена заміна Антунеша? Здалося, що на перших хвилинах він не встигав за Салахом, і причина заміни – не лише у травмі...

- Думаю, так, однозначно, заміна не лише через травму. Салах вигравав у нього. Можливо, Антунешу не вистачало свіжості. Я не можу зараз пояснити це, потрібно переглянути гру та поговорити із самим Антунешом. Звичайно, неприємно втрачати гравця в першому таймі та використовувати заміну, яку можна було залишити на другий тайм. Нічого страшного, головне, що всі хлопці дограли до кінця, оборонялися всією командою. Звичайно, прикро пропускати гол на останніх хвилинах. Але нічого, є ще матч-відповідь.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер