Сергій РЕБРОВ: «У нас ще є шанс все виправити»

Сергій РЕБРОВ: «У нас ще є шанс все виправити»

- Усі ігри в Англії проходять дуже важко для будь-якої команди. Ми грали гідно, особливо до 30-ї хвилини, терпіли в обороні. Але потім психологічно важко було переломити гру. У другому таймі «Евертон» додав у швидкості руху м'яча, швидкості переміщення футболістів, і нам було непросто за ними встежити. У зв'язку з цим ми пропустили два м'ячі. Але в нас є ще матч-відповідь удома, ми зіграли лише перший тайм. Усі ми знаємо, що вдома буде зовсім інша гра, ми вже були в такій ситуації після першої гри з «Генгамом». Я сподіваюся, ми гідно з неї вийдемо.

- Ви забили гол у гостях, наскільки це важливо для вас?

- Повторюся, ми вже були в цій ситуації, програвали 1:2 у Генгамі, нічого страшного не сталося. Повірте, в Києві буде зовсім інша гра, й «Динамо» буде іншим.

- На вашу думку, призначений пенальті був справедливим?

- З моєї точки було погано видно. Зможу сказати, лише коли подивлюся повтор.

- Чи є надія на те, що до повторної гри відновиться Ленс?

- Ми на це сподіваємося, хоча зараз важко сказати. У нього була велика пухлина в стегні. Завтра прилетимо до Києва, подивимося. Не лише Ленса не вистачало, а й Рибалки. Достатньо гравців, які мають підсилити гру. Та й, узагалі, ми опинилися в непростій ситуації в середній лінії, враховуючи, що Мігель пропустив два тижні, Сидорчук також пропустив два тижні, для Буяльського, приміром, це лише друга гра в Лізі Європи. Непросто грати в Англії, де домашні команди діють дуже агресивно. Я радий, що хлопці витримали. Звичайно, неприємно програвати. Але в нас є ще одна гра.

- Чи виконали установку гравці, в тому числі ті, що вийшли на заміну?

- Звичайно, не було установки не атакувати, не грати агресивно, не відбирати м'яч, але коли хлопці виходять на поле, виконати все, що заплановано, непросто. Сьогодні «Евертон» зіграв переконливо, контролював м'яч, намагався знаходити слабкі місця на флангах, і в другому таймі більшою мірою їх знаходив. Психологічно непросто перебудуватися, коли ти постійно під пресингом, коли постійно ми вибиваємо м'яч. Ми пережили це, ми програли, але в нас є матч-відповідь.

- Як оціните гру Дьємерсі Мбокані?

- Він старався, чіплявся за м'яч, намагався створювати моменти. Я не хочу оцінювати когось окремо, програла вся команда. Наскільки я бачив, всі старалися, всі віддавалися грі. Щось вдавалося, щось ні, але всі працювали на команду.

- На другу гру знову знадобиться мобілізація вболівальників, яка дуже допомогла в повторній грі з «Генгамом»?

- Я впевнений, що на такий матч, як із «Евертоном», вболівальників і «мобілізовувати» не знадобиться. Впевнений, що збереться повний стадіон та нас підтримає. Особливо після поразки тут.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер