Сергій РЕБРОВ: «У матчі з «Дніпром» у нас не було права на помилку»

Сергій РЕБРОВ: «У матчі з «Дніпром» у нас не було права на помилку»

- Гра була нервовою. Я сказав хлопцям у роздягальні, що «Динамо» Київ не може дві гри поспіль не вигравати на своєму полі. Хлопці налаштувалися, вийшли з максимальною віддачею та з бажанням перервати невдалу серію. Багато чого сьогодні вдавалося, щось ні, але на полі була команда, яка буквально вирвала три очки, які нам дуже важливі в боротьбі за чемпіонство. У нас залишилося дев'ять матчів, і на кожен ми маэмо виходити, як на фінал.

- Чи задоволені ви грою Теодорчика? Оренда Артема Кравця – це було бажання самого гравця або клубу?

- Я не можу оцінювати дії кожного футболіста лише з бровки. Я подивлюся запис гри, проаналізую, підкажу Тео, що в його грі було хорошого, а що поганого. У будь-якому випадку, це хороший, кваліфікований гравець, який нам приносить користь.

Що стосується Артема, він не мав стабільного місця в основному складі, тому попросив для практики спробувати свої сили в чемпіонаті Німеччини. Напевно, він заслужив це, й ми йому дали шанс. Оренда у Кравця розрахована на півроку. Сподіваюся, він повернеться, набравшись досвіду.

- Ви використали лише дві заміни. Чи готові реально допомагати команді молоді гравці, такі як Мякушко, Корзун?

- Микита – це молодий гравець, який заслужив своєю грою запрошення до київського «Динамо». Але, як ви помітили, у «Динамо» немає права на помилку, немає права на нічию, я вже не кажу про поразку. Ми провели два не дуже вдалих матчі вдома, й нас почали нещадно критикувати. Тому зараз я не можу експериментувати та ставити до основного складу молодих хлопців. Звичайно, ми даємо шанс молодим. Але ця гра була дуже важливою для того, щоб хлопці отримали впевненість у собі. Тож сьогодні шансів для експериментів не було. Навіть якщо би я випустив на п'ять хвилин когось із молодих, могла змінитися структура гри. І пропустивши один м'яч, нам непросто було б зібратися. Повірте, я хочу давати шанс молодим, і я його буду давати, але сьогодні у нас не було права на помилку.

* фото В. Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер