Сергій Ребров повернувся в «Динамо»!

Сергій Ребров повернувся в «Динамо»!

Один з найрезультативніших форвардів в історії київського "Динамо" Сергій Ребров повернувся до нашого клубу! Сьогодні 31-річний нападник на засадах вільного агента уклав з "Динамо" трирічний контракт.

Таким чином, Сергій після 5-літньої англо-турецької "кампанії" знову одягне "біло-синю" футболку команди, яка принесла йому славу бомбардира європейського рівня (59 матчів і 28 м’ячів у єврокубках).

Сергій Ребров перейшов у київське "Динамо" в 1992 році з донецького "Шахтаря" і провів в чемпіонатах України за найсильнішу команду країни 8 сезонів (у чемпіонатах – 189 матчів, 93 м’яча – рекорд клубу за результативністю, в Кубках України – 35 ігор, 18 м’ячів). Влітку 2000 року Сергій підписав контракт з лондонським "Тоттенхемом".

Кар’єра в Англії у Реброва вийшла вельми суперечливою. Сергій не завжди потрапляв до основного складу "Тоттенхему" (в Прем’єр-лізі – 59 матчів/10 голів, Кубок Англії 8/3, Кубок англійської ліги 8/3), на півтора сезони був відданий в оренду турецькому "Фенербахче" (зіграв 38 матчів/4 голи), у складі якого виграв чемпіонат Туреччини.

Останній сезон український нападник провів у клубі першого англійського дивізіону "Вест Хем" (26 матчів/1 гол), у складі якого завоював путівку до Прем’єр-ліги.

З київським "Динамо" Сергій Ребров завоював 8 титулів чемпіона України, 5 національних Кубків, двічі визнавався найкращим гравцем сезону (1996, 1998). У збірній України на рахунку Сергія 65 матчів (рекорд) і 13 забитих м’ячів.

Ігор Суркіс:

"Сергій Ребров – гравець з великої літери! І я впевнений, що він ще принесе багато користі київському "Динамо". Сьогодні Сергію нічого і нікому не потрібно доводити – він це зробив своєю грою в складі "Динамо".

У кожного футболіста є вдалі і невдалі періоди кар’єри. Вважаю, що в Англії у Реброва був просто не зовсім вдалий етап футбольного життя. Можливо, йому не підійшов за стилем англійський футбол.

Не сумніваюсь, що з приходом Сергія Реброва нас очікують великі перемоги".

Сергій Ребров

"Я став вільним агентом і мав можливість обирати. Сумнівів не було – повертатися у "Динамо"! Навіть після мого від’їзду до Англії душа належала рідній країні, Києву, "Динамо". Я дуже радий цьому поверненню.

Бачив матчі киян, кілька разів на телеканалі SKY коментував поєдинки динамівців у Лізі чемпіонів. Це гарно збалансований колектив, якому до снаги вирішувати серйозні завдання. Хочу принести користь команді, яка свого часу мені багато чого дала.

Скучив за динамівським футболом, за клубною атмосферою. Звичайно, багато змінилось, але я відчуваю, що повернувся додому. Хотілося б закінчити кар’єру саме тут"

Повний варіант інтерв’ю Сергій Реброва, який він жав клубній прес-службі одразу після підписання контракту, читайте завтра на нашому сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер