Сергій РЕБРОВ: «Усі намагалися грати на команду, це було помітно»

Сергій РЕБРОВ: «Усі намагалися грати на команду, це було помітно»

- Ми грали із серйозною командою, серйозним суперником. Думаю, «Челсі» проявив свій рівень. У другому таймі ми зіграли більш агресивно, нам вдавалися атаки, й з'явилася впевненість до забитого м'яча. Я вважаю, що ми програли сильній команді через свої помилки. Але нічого страшного, рухаємося далі.

- Сьогодні Алекс Драгович міг стати героєм та антигероєм...

- Якщо Алекс забив у свої ворота, це не означає, що він антигерой. Це вся команда пропустила. І ми в роздягальні це йому сказали, й хлопці на полі підказали. Напевно, він був шалено щасливий, що зрівняв рахунок. Далі можна було виривати перемогу. Але, на жаль, ми пропустили м'яч.

- Штрафний удар, який заробив Рибалка, – наслідок втоми або позиційна помилка?

- Складно зараз аналізувати. Але Сергій – агресивний гравець, і дуже важливий гравець у нашій команді. Він відбирає дуже багато м'ячів у середині поля, іноді робить це з порушенням правил. Важко звинуватити футболіста в тому, що він хотів зіграти на команду, хотів відібрати м'яч. Я не можу зараз проаналізувати цей момент. Усі намагалися грати на команду, це було помітно. Пропустили м'яч, таке буває.

- Тим не менш, боротьба у групі не закінчена, «Динамо» буде боротися до кінця?

- Звичайно, ми будемо боротися до кінця, куди ми дінемося. Це найвищий турнір в Європі. Звичайно, тут кожне очко на вагу золота. Але в нас ще два матчі, й я впевнений, що ми будемо боротися.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер