Сергій РЕБРОВ: «Я вдячний команді, президенту, вболівальникам»

Сергій РЕБРОВ: «Я вдячний команді, президенту, вболівальникам»

- Думаю, ця гра була дуже важливою для «Чорноморця». Я вдячний нашим хлопцям за те, що вони налаштувалися належним чином та віддали на полі всі сили. Звичайно, остання гра сезону важлива для психологічного стану самих гравців, яким потрібно підготуватися до наступного сезону. Тільки що я сказав у роздягальні, що зараз їм потрібно до нього добре підготуватися, бо з нас вимагатимуть ще більше.

- На ваш погляд, «Чорноморець» був гідним грати в єврокубках у наступному сезоні?

- Мені важко судити, оскільки я не бачив багато ігор «Чорноморця». Бачу, що у цьому сезоні у одеситів організована команда, яка знає, за рахунок чого вона досягає результату. У них є група хороших виконавців, за рахунок яких вони використовують простір, швидких гравців. У тих матчах, які вони виграли, «моряки» добре оборонялися, а швидкі гравці за рахунок швидкості створювали гольові моменти.

- Ви вже визначилися зі своїм майбутнім?

- Звичайно, ми визначилися з Ігорем Михайловичем ще після нашої розмови. Зараз, звичайно, час сказати всім про це. Я не буду переповідати всю розмову. Ми потиснули один одному руки та вирішили далі не продовжувати нашу співпрацю. Тільки що я подякував команді в роздягальні. Звичайно, я вдячний президенту, який дав мені цей шанс працювати у великому клубі. Я вдячний усім уболівальникам, які підтримували в будь-яку хвилину й мене, й команду. Як під час перемог, так і під час поразок вони приходили на стадіон - я їм за це вдячний. І вдячний усій команді, яка працювала зі мною. Я побажав усім успіхів. Наступний сезон буде ще важчим, і хлопцям самим потрібно до нього готуватися. Тепер уже як уболівальник я буду, як і всі, підтримувати цю команду.

- Чи вистачить вам багажу, досвіду роботи головним тренером київського «Динамо» для роботи в зарубіжному клубі?

- Важко сказати зараз. Коли я взимку був у Лондоні, до мене підходили представники різних клубів, цікавилися. Але я був пов'язаний контрактом із «Динамо» та не вів ні з ким жодних перемовин. Зараз я хочу трохи часу присвятити своїй сім'ї. При цьому я вже домовився з кількома клубами про те, щоб з'їздити з ними на збори, подивитися тренувальний процес. Що буде далі - подивимося. Зараз я хочу трохи відпочити від усього цього ажіотажу, який мене оточував останні кілька тижнів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер