Сергій РЕБРОВ: «Запам'ятався матч у Лондоні проти «Арсеналу»

Сергій РЕБРОВ: «Запам'ятався матч у Лондоні проти «Арсеналу»

- Перш за все мені запам'ятався поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів сезону 1998/99 з «Арсеналом» у Лондоні. Складний видався матч: англійці показали цікаву гру, хоча моменти були й у нас. Мені вдалося зрівняти рахунок на останній хвилині, й якраз те очко допомогло «Динамо» вийти до чвертьфіналу.

Що стосується шансів наших хлопців проти англійців, то вони достатньо високі. До того ж, українська збірна цю гру проводить удома, за заповнених трибун «Олімпійського». Квитків на матч немає вже давно, й хлопці про це знають. Тож, їх і налаштовувати не потрібно. Складно передбачити сюжет поєдинку, але те, що він буде напруженим та цікавим, - факт.

Ситуація в нашій відбірковій групі склалася таким чином, що зустріч Україна - Англія є однією з вирішальних для обох суперників. Наші футболісти мають згадати, як успішно грали з англійцями на «Уемблі» минулої осені, а ще трохи раніше, влітку 2012-го, на домашньому чемпіонаті Європи.

Судячи з того, яку ходу набрала збірна України та які стосунки склалися в команді, можна зробити висновок, що наші футболісти здатні на більше. У матчі з Сан-Марино було видно невгамовне бажання боротися всі 90 хвилин. Навіть забивши велику кількість м'ячів, команда не зупинилася, продовжуючи йти в атаку. І це, схоже, характерна риса нинішньої збірної . Тож передумови для перемоги в наших хлопців є. Головне - віддати всі сили боротьбі, - цитує Реброва www.sport-express.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер