Сергій РЕБРОВ: «Златан – ключова фігура нинішнього ПСЖ»

Сергій РЕБРОВ: «Златан – ключова фігура нинішнього ПСЖ»

Кореспондент офіційного сайту поспілкувався із Сергієм Станіславовичем, який поділився враженнями від побаченого, але розкривати всі карти не став.

- Чи вдалося успішно виконати завдання головного тренера?

- Все, що я побачив у Франції, звичайно ж, розповім як головному тренеру, так і футболістам. ПСЖ
легендарний клуб. На жаль, вони давно не ставали чемпіонами своєї країни (останній успіх у 1994-му році прим.ред.), але після приходу нових власників клуб зробив низку дуже хороших придбань. Одне придбання Ібрагимовича чого варте (поки забив усі чотири голи парижан у поточному чемпіонаті Франції прим.ред)! Маю сказати, що цей трансфер себе виправдовує, адже швед ключова фігура нинішнього ПСЖ. Усі вболівальники вірять, що команда вийде на колишній рівень.

- Що входило до ваших обов'язків? На що мали звернути увагу в першу чергу?

- Багато речей. На перехід із оборони до атаки, наприклад. Зараз немає сенсу розкривати всі карти.

- Можете назвати сильні та слабкі якості першого суперника «Динамо» у груповому турнірі Ліги чемпіонів?

- У парижан потужна передня лінія. Всі три атакуючих виконавці є футболістами найвищого класу. Що ж стосується оборони, то у грі з «Ліллем» вони припустилися низки помилок, що призвело до пропущеного голу. Притому, що ПСЖ створив не так багато моментів біля воріт господарів, реалізація у підопічних Карло Анчелотті на високому рівні.

- Що скажете про командну гру? Наскільки сильні майбутні суперники «Динамо» в цьому компоненті?

- Якщо порівнювати ПСЖ із «Борусією», то у французької команди набагато більше гравців високого рівня. У німецького колективу набагато краще із дисципліною, у складі немає якихось «зірок».

- Ви вже згадали Ібрагимовича. Хто ще з гравців ПСЖ може завдати «Динамо» багато клопоту?

- Напевно, варто виокремити Жеремі Менеза. Це швидкий, технічний футболіст, який дуже небезпечний в атакуючих діях. Він може зіграти як на вістрі, так і в півзахисті. Коли ПСЖ забив другий м'яч, він дещо «опустився», а так постійно загострював дії в атаці. Є ще аргентинець Пасторе, але в поєдинку з «Ліллем» його замінили. Можливо, у Хав'єра гра, так би мовити, не пішла, хоча це, безперечно, гравець високого рівня.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер