Сергій РЕБРОВ: «Ми граємо вдома, й маємо показати свою гру»

Сергій РЕБРОВ: «Ми граємо вдома, й маємо показати свою гру»

- Ні в кого з хлопців проблем зі здоров'ям немає, окрім Сильви, який, на жаль, отримав травму в попередньому матчі. А, взагалі, після важкої гри з «Шахтарем» важливо було відновитися всім нашим футболістам, навіть здоровим. Певний фон втоми у команди, звичайно, був. Але, сподіваюся, завтра повний стадіон зніме всю втому хлопців, вони підуть вперед та покажуть, на що здатні.

- Чи правда, що поганий стан поля стадіону «Металіст» став причиною того, що Сильва зазнав пошкодження?

- Поле дійсно було дуже тяжке. А Сильва щойно відновився після серйозної травми, яка у нього була раніше, пройшов курс відновлення. Можливо, він ще не набрав потрібних кондицій, щоб грати 90 хвилин, й у нього не витримали м'язи. Ми з лікарями обговорили цю ситуацію, й тепер будемо вирішувати цю проблему.

- Завтра «Динамо» буде також грати в агресивний футбол, як і «Наполі», чи збираєтеся діяти другим номером?

- Потрібно знайти баланс, а не говорити про те, що ми будемо діяти від оборони чи від атаки. Ми граємо вдома, й маємо показати свою гру. Ми продемонстрували хлопцям усі сильні та слабкі якості «Наполі». Повторюся, вдома потрібно грати в свій футбол. Думаю, те, як ми діяли в другому таймі з «Шахтарем», не задовольнило нікого – ані мене, ані футболістів, ані вболівальників. Ми проаналізували це й рухаємося далі. Знаємо свої проблеми й будемо їх виправляти. Гра в Лізі чемпіонів – це не лише хвилювання, але ще відповідальність та бажання грати у футбол. А грати у футбол наші футболісти вміють.

- Кого з лідерів «Наполі» ви би відзначили, враховуючи, що команду залишив Ігуаїн?

- «Наполі» в це міжсезоння втратив одного футболіста, а придбав шість. Звичайно, це серйозне посилення. Втім, на місце в основі з числа цих футболістів претендує лише три.

- Чи згодні ви зі словами Ярмоленка про те, що «Динамо» має проблеми в атаці? Чи правда, що вашу команду вже добре вивчили суперники?

- Проблеми в нас не з атакою. У першому таймі матчу з «Шахтарем» ми діяли в нападі інтенсивно, могли забивати більше, ніж один гол. А найголовніше – ми контролювали м'яч. Що сталося у другому таймі, мені зрозуміти складно. У нас відбулася серйозна розмова з футболістами, я цікавився їхньою думкою, вони казали, що думають. Я також переконаний, що ми не можемо весь другий тайм оборонятися – це ненормально. Повторюся, ми бачимо свої проблеми. Сподіваюся, в наступному матчі ми їх виправимо.

- Завтрашній матч буде першим поєдинком у нинішньому сезоні при заповнених трибунах. Ваша команда готова до тиску вболівальників?

- Наша команда не перший рік грає в Лізі чемпіонів. «Шахтар» грав у Харкові проти нас при повному стадіоні, який їх підтримував. І футболісти «гірників» проявили свої найкращі якості, йшли вперед, атакували. Сподіваюся, завтра ми зможемо зробити те ж саме. Сподіваюся, повний стадіон допоможе нашим хлопцям бути командою як в атаці, так і в обороні, в усіх компонентах гри.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер