Сергій РИБАЛКА: «Навіть граючи вдесятьох, ми не здавалися»

Сергій РИБАЛКА: «Навіть граючи вдесятьох, ми не здавалися»

- Коли виграли перший тайм, була надія, що переможемо й у матчі. Але у другому таймі нас переслідували невдачі. Буяльському наступили на ахілл так, що навіть бутса та гетр порвалися, й він не міг встати. Ми залишилися вдесятьох та пропустили гол. Важко зараз після гри щось казати, попереду відпустка, а настрою немає...

Втратили перемогу. Хоча гра була хороша для вболівальників, атака на атаку. Навіть граючи вдесятьох, ми не здавалися. Я хочу вибачитися за своє вилучення. Це були емоції, коли програєш принциповому супернику. Але мені здається, коли Дентіньйо стрибнув на нашого гравця ззаду, повинна була бути пряма червона картка.

- Неспортивна поведінка була наслідком провокацій?

- Звичайно, всеукраїнське дербі завжди проходить на емоціях. Ми хотіли перед своїми вболівальниками здобути перемогу. Коли рахунок став 2:2, емоції вже переповнювали гравців.

Кожен має проаналізувати цей сезон, постаратися виправити помилки й віддати більше у другій половині сезону, аби повернутися на колишній рівень. Напевно, «Шахтар» вже можна привітати з чемпіонством, але ми маємо поліпшити свою гру й лише радувати вболівальників.

- Гол Бєсєдіна наприкінці гри не додав оптимізму?

- Ми програли, який може бути оптимізм?! Хоча для вболівальників гра була, напевно, цікавою, адже були голи, емоції, вилучення, провокації.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер