Сергій РИБАЛКА: «Ми викладаємося на кожному тренуванні»

Сергій РИБАЛКА: «Ми викладаємося на кожному тренуванні»

- У нас після гри вчора був напіввихідний, більше для емоцій пограли в гольф ногами. А сьогодні було інтенсивне тренування, ми виконали хорошу роботу, зробили багато прискорень. Також була інтенсивна оборона – шість захисників проти семи нападників. Ще працювали над тактичними перелаштуваннями. А в кінці пограли на емоції – хто останнім заб'є гол. І тут я опинився, можна сказати, найслабшим. Сьогодні тренування було дуже хороше. Усі в хорошому настрої, будемо готуватися далі.

- У чому сенс квадрату чотири-два плюс один?

- Футболістам завжди хочеться у квадратах пограти в футбол, тому після прискорень були квадрати. Потрібно було переміщатися, коли м'яч переводили до іншого квадрату, крайнім потрібно було переміщатися та підтримати того гравця, який отримував м'яч.

- А що це була за вправа з двома малими воротами, позначеними фішками?

- Там теж усе орієнтовано на те, щоб перелаштовуватися, на те, щоб гравець перебував постійно в центрі, й захисники, які обороняють ворота, теж перелаштовувалися. Тому це також, можна сказати, більше тактична вправа, ніж змагальна.

- Які загальні враження від зборів?

- Звичайно, перші дні було важко, ноги були важкими. Зараз уже трохи легше. Погода тут хороша. Це збори, потрібно готуватися, потрібно набирати свої кондиції. Потрібно ще багато матчів зіграти та тренувань провести, щоб набрати кондиції. Але ми готуємося, ми викладаємося на кожному тренуванні, щоб набрати сто відсотків своїх найкращих кондицій та підійти до гри в хорошій формі.

- Крепатура вже відпустила?

- У ногах трохи відчувається важкість, але нічого не болить.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер