Сергій РИБАЛКА: «Перехитрив воротаря»

Сергій РИБАЛКА: «Перехитрив воротаря»

Після фінального свистка бомбардир поділився враженнями від гри і розповів як «перехитрив» воротаря суперника:

- Безумовно, приємно перемагати, тим паче в першому матчі. Всі добре готувались на зборах, чудово, що ми перемогли. Щоправда, на початку матчу «Металург» міг забити, але Максим Коваль добре зіграв і нейтралізував загрозу. А в другому таймі проявив себе Віталій Буяльський, який заробив два пенальті. Спасибі йому за участь в обох голах.

- Ви тепер штатний пенальтист команди?

- Просто сьогодні я був найстаршим на полі, тож мені довірили цю місію. Я не підвів.

- Чи не сумнівались яким чином бити другий одинадцятиметровий – в той же кут чи в інший?

- Ні. Щоправда, після першого пенальті я сказав воротарю ,який є моїм хорошим знайомим, що підсікатиму м’яч (посміхається). Тому вдруге він не впав у кут, а залишився стояти. А я не підсікав, а пробив йому в проти хід.

* * *

Олег МАІК: «Відчуваю додаткові відповідальність»

Форвард Олег Маік минулого сезону не часто з’являвся в стартовому складі команди, але після літніх зборів має намір закріпитись в стартовій «одинадцятці». Вже в першому матчі сезону проти донецького «Металурга» Олег вийшов на поле зі стартових хвилин і зробив свій внесок в підсумкову перемогу.

- В перерві тренери сказали зберігати м’яч, частіше використовувати довгі передачі, щоб розвернути команду до своїх воріт.

- Що можете сказати про конкуренцію в лінії нападу?

- Діма Хльобас також дуже хороший гравець, він їздив на збори з першою командою. Ми з ним, ніби, непогано виглядаємо вдвох, налагодили взаєморозуміння.

- Ви з Дмитром різнопланові форварди?

- Так, я більше націлений на боротьбу, а він – на техніку, роботу з м’ячем. Ми обидва маємо зберігати м’яч і забивати голи.

- Сьогодні було спекотно грати?

- Так, за такої погоди не просто. Добре, що матч почався о шостій, а не раніше.

- Минулого сезону ви частіше виходили на заміну, тепер тренер, судячи з усього, награє вас, як футболіста основного складу?

- Намагався проявити і зарекомендувати себе на зборах, щоб протягом сезону тренер міг мені довіряти. У зв’язку із цим відчуваю додаткову відповідальність.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер