Сергій Рибалка: «Із задоволенням зіграю на будь-якій позиції»

Сергій Рибалка: «Із задоволенням зіграю на будь-якій позиції»

У матчі з «Кременем» перший офіційний матч за «Динамо» провів Сергій Рибалка. Центральний півзахисник грав на фланзі оборони, що, втім, не завадило йому відзначити дебют забитим м’ячем:

- Я діяв на позиції правого захисника. Вважаю, в першому таймі ми грали нормально, а в другому трохи розслабилися, тому суперник під кінець забив два м’ячі. В цілому, як для першого матчу, вважаю, зіграв нормально. Роблю послаблення на те, що в мене була незнайома позиція.

- Востаннє вас пробували на позиції захисника на зборах ще за Газзаєва?

- Так, тоді я тиждень провів на зборах, тренер ставив мене правим захисником. Тому навички залишилися. Головне, що ми виграли і пройшли далі.

- Як було дебютувати?

- Звичайно, відчуття приємні. Особливо радий, що вдалося забити зі штрафного. Сподіваюся, в мене ще буде можливість вийти на поле в чемпіонаті. Кубок – кубком, але хотілося би спробувати свої сили із сильнішими командами.

- У матчі в «Динамо» було багато експериментів. Це дозволяв суперник?

- Ні, просто в нас майже не було захисників, лише з дубля двоє. Головне, що тренер довірив місце у складі, а на якій позиції грати, мені немає різниці. Де тренер поставить, там я із задоволенням і зіграю.

- Ви із самого початку збиралися бити штрафний?


- На установці тренер сказав виконувати стандартні положення мені чи Корреа. Якщо порушення правил близьке до воріт суперника, це право надавалося мені, якщо далі – Калитвинцеву чи Корреа. Забив, ось і добре.

- Залишите на пам’ять футболку, в якій дебютували?

- Ні, я її віддав друзям із «Кременя».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер