Сергій Сидорчук: «Вдома і стіни допомагають»

Сергій Сидорчук: «Вдома і стіни допомагають»

- Сергію, чи немає додаткового мандражу у зв'язку з тим, що цей раунд буде складатися з одного матчу?

- Усім доброго вечора! Звичайно, вдома нам буде легше, тут і стіни допомагають. Було б ще краще, якби матч був із глядачами. Але те, що зіграємо вдома, - це великий плюс для нас.

- Наскільки відсутність глядачів емоційно впливає на команду?

- Найстрашніше в цьому, що як до хорошого, так і до поганого починаєш звикати. Можна сказати, що ми почали звикати, довгий час граючи без глядачів. Повторюся, було б здорово, якби були присутні глядачі, вони би ще більше нам допомогли. Але перед нами стоїть завдання потрапляння до Ліги чемпіонів. Будемо намагатися його вирішувати, навіть без глядачів.

- Ви напевно вже добре вивчили наших суперників. Від кого буде надходити основна небезпека, і які сильні сторони АЗ можна виділити?

- Не буду говорити про сильні сторони АЗ, оскільки вчора було досить об'ємне теоретичне заняття. Що стосується особистостей, то можу сказати, що капітан АЗ Копмейнерс - дуже хороший крайок. Вони організовано діють у середині поля. Команда досить організована, і буде важко з нею грати. Але те, що ми впевнені у своїх силах, і Містер надає нам цю впевненість, - це, вважаю, буде запорукою успіху.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер