Сергій СИДОРЧУК: «Перші ігри завжди проводимо гірше, ніж матчі-відповіді»

Сергій СИДОРЧУК: «Перші ігри завжди проводимо гірше, ніж матчі-відповіді»

- Навіть не знаю, що сказати стосовно наших дій. Ігри, як такої, в нашому виконанні в атаці взагалі не було, а оборонятися всю гру – це не наш стиль, наприкінці матчу вже відчувалася втома. Будемо розбиратися, зробимо правильні висновки. Якщо згадати 1/16 та 1/8 фіналу, ми всі перші ігри проводимо не найкращим чином, хорошими виходять матчі-відповіді. Тому будемо сподіватися, що у Флоренції все буде добре.

- Можливо, вже зараз очевидні якісь моменти, які необхідно виправити?

- За гарячими слідами мені здалося, що гравці “Фіорентини” й самі грають у футбол, й дають це робити супернику, даючи багато простору як за спиною, так і в середині. У нас є достатньо хороші футболісти на флангах, які можуть його використовувати. У цьому відношенні потрібно зробити коригування.

- Чи був якийсь матч у нинішньому сезоні, в якому ви з Буяльським бігали більше, ніж сьогодні?

- Не лише ми з Віталіком, а й цся команда грала в обороні, а що стосується бігу, «Шахтар» змушує це робити, це моя робота. «Фіорентина» теж дуже хороша команда, вони багато володіють м'ячем.

- Про що вас із Сильвою просив Ребов, коли підходив до кромки поля?

- Щоб не «викидалися», грали з більш холодною головою, перехоплюючи м'ячі. Що стосується пресингу, вони намагалися його задіяти, але мені здалося, ми доволі непогано з цим поралися.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер