Сергій СИДОРЧУК переміг у номінації «Прогрес року»

Сергій СИДОРЧУК переміг у номінації «Прогрес року»

Нагадаємо, вже у двох номінаціях найкращими стали київські динамівці. Так, Андрія Ярмоленко аудиторія сайту визнала найкращим гравцем збірної України, а Сергій Рибалка, який виступає в оренді за ліберецький «Слован», переміг у номінації «Найкращий український легіонер».

Компанію їм склав півзахисник «біло-синіх» Сергій Сидорчук, якого більшість відвідувачів сайту визначили найбільш гідним кандидатом на звання «Прогрес року»:

«У цій номінації розгорнулася справжня боротьба між двома кандидатами. До кінця голосування не було зрозуміло, хто ж переможе. Проте в боротьбі з Дмитром Хомченовським таки переміг Сергій Сидорчук. Хоча будь-який представник п'ятірки спочатку претендував на перемогу, а фаворита визначити було непросто.

Сидорчук у січні перейшов до «Динамо» з аутсайдера останніх років запорізького «Металурга», а завершив рік в якості основного гравця команди, що зробила стрибок фактично на друге місце. У його випадку прогрес, можливо, більш очевидний, враховуючи момент початку та кінця року».

Підсумки голосування

1. Сергій Сидорчук (Динамо) – 35,7%

2. Дмитро Хомченовський (Зоря) – 33,2%

3. Кирило Ковальчук (Чорноморець) – 15,3%

4. Денис Дедечко (Кривбас/Ворскла) – 12,9%

5. Іван Ордець (Іллічівець) – 2,8%

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер