Сергій СИДОРЧУК: «Намагатимусь відплатити за довіру своїм ставленням»

Сергій СИДОРЧУК: «Намагатимусь відплатити за довіру своїм ставленням»

- У першу чергу, хочу подякувати президенту клуба та тренерському штабу за довіру. Залишалося ще два роки за контрактом, і вирішили не тягнути. Приблизно в березні-квітні ми почали спілкуватися на цю тему. Не вести перемовини, просто розмовляли, але це також було для мене додатковим стимулом швидше відновитися та повернутися на поле.

Коли на тебе розраховують, коли відчуваєш, що потрібен команді й тобі пропонують довгостроковий контракт... Я намагатимусь відплатити за це своїм ставленням, щоб не підвести людей, які мені довіряють.

Роздумів, як таких, не було. Просто мала місце невелика нестиковка в часі. Коли я був у Києві, то Ігор Михайлович був відсутній. Я думав, що вдасться підписати наприкінці травня, перед відпусткою, але мене викликали до збірної й цього зробити не вдалося. Як тільки повернувся зі збірної - відпустка. Тому домовилися, що як тільки вийду з відпустки - відразу підпишемо. Так і сталося.

- Як тобі збори? Ти якось уже розповідав, що важкувато входиш у сезон...

- Так, правда, мені й зараз ще важко. Просто у мене такий організм, що він довго «запрягає». Але я думаю, що цих двох тижнів мені буде достатньо. Чому я раніше виходив із відпустки? Мені не можна довго відпочивати, тому що втрачаються кондиції й потім набагато складніше набирати форму. Пробіжки, звикання до м'яча - усе це здається монотонним, якщо довго не працюєш.

- Попереду - п'ять контрольних матчів, різні суперники. Як проходить процес підготовки безпосередньо до таких ігор?

- Чи готуємося ми до якоїсь конкретної гри на зборах? Ні, цього точно немає. Просто є певний тренувальний план, розрахований на два тижні. Я не думаю, що є різниця, з ким грати, як би голосно це не звучало. У першу чергу всі дивляться на твою гру й на те, як ти граєш. Тому тут якихось додаткових тактичних нюансів немає.

Хіба що це можливо в останніх матчах на зборі. Наприклад, рік тому ми грали проти празької «Спарти». Тоді тренерський штаб, подивившись на наші дії в першому таймі, поставив чітке завдання на другі 45 хвилин.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер