Сергій СИДОРЧУК: «У першу чергу дивимося на свою гру»

Сергій СИДОРЧУК: «У першу чергу дивимося на свою гру»

- Сергію, ігровий формат тренувань, такі спаринги, як сьогодні, вам більше до душі, ніж звичайні тренування?

- Так, у нас зараз щотижня, якщо в календарі лише один матч на вихідних, у передігровому циклі серед тижня є двостороння гра. Наприклад, перед «Карпатами» провели спаринг із «Оболонню», але найчастіше спарингуємося з нашим «дублем». Звісно, нам більше до вподоби грати, ніж тренуватися.

- Чому такий незвичайний формат – п'ять таймів по 15 хвилин замість звичайних двох по 45?

- Це, звичайно, краще запитати у тренерів. Нам вони кажуть, що якщо дається менше часу, ти граєш більш інтенсивно, розподіляєш сили. Таким чином протягом тижня підтримується здатність грати інтенсивно.  

- Остання гра з «Дніпром» далася команді непросто. Перед якими труднощами ви постали й за рахунок чого все ж таки дотиснули суперника?

- Зрозуміло, що таку оборону дуже важко долати, коли всі десять польових гравців команди-суперниці грають на своїй половині поля. Тренери нам радили активно використовувати фланги. Ми прислухалися до цих порад і за рахунок цього зламали оборону суперника.

- Від «Сталі» очікуєте такої ж насиченої оборони?

- Думаю, так, судячи з тих матчів цієї команди, які ми бачили, на нас чекає така сама гра.

- У минулому сезоні «Сталь» у своєму дебютному матчі в Прем'єр-лізі на своєму полі дала справжній бій «Динамо». Останнім часом «Сталь» не збирає стільки глядачів...

- Не знаю, скільки глядачів зараз збирають матчі «сталеварів». Але пам'ятаю, що в минулому сезоні вболівальників на «Метеорі» зібралася пристойна кількість, і у «Сталі» була хороша підтримка.

- Від кого з гравців «Сталі» очікуєте найбільшої загрози?

- Знаю, що їхній склад дуже змінився порівняно з тим сезоном. Але нам завжди кажуть у першу чергу дивитися на свою гру, й на тренуваннях ми працюємо насамперед над своєю взаємодією. Звичайно, ми відштовхуємося від манери гри суперника, але більший акцент робимо на своїй грі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер