Сергій Сидорчук: «Вільярреал» – прагматична та добре організована команда»

Сергій Сидорчук: «Вільярреал» – прагматична та добре організована команда»

«На цьому етапі Ліги Європи відверто слабких команд уже немає. Усі, хто пробився до 1/8 фіналу, мають або високий ігровий рівень, або позамежну мотивацію та пристойний склад. Тому не було сенсу очікувати когось слабкого або сподіватися на дуже прихильний жереб.

Наш майбутній суперник – «Вільярреал» – дуже цікава та при цьому доволі специфічна команда. Менше, ніж вони, у нинішньому чемпіонаті Іспанії програв лише «Атлетіко», але за кількістю нічиїх «Вільярреал» далеко попереду інших команд у національному чемпіонаті.

Це прагматична та добре організована команда з відомим головним тренером. Унаї Емері вважається великим фахівцем по Лізі Європи, він тричі перемагав із «Севільєю» та виводив до фіналу «Арсенал». Для цього тренера немає секретів у єврокубкових битвах на стадії плей-оф, він досвідчений стратег та тактик.

Безумовно, ми будемо вивчати «Вільярреал» дуже докладно, але вже можна сказати, що у суперника серйозний склад, у якому виокремлюються забивний форвард Жерар Морено, якісний голкіпер Асенхо, а також досвідчені Рауль Альбіоль та Дані Парехо.

Казати про шанси не буду, це прерогатива вболівальників, журналістів та експертів. Наше завдання добре підготуватися до цих матчів та викластися на всі сто відсотків! Упевнений, що тренерський штаб «Динамо» визначить правильний напрямок і ми скористаємося нашими сильними якостями.

Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників на трибуни. Ваша підтримка для нас дуже важлива й команда дуже скучила за цими незабутніми емоціями, коли вболівальники на «Олімпійському» створюють особливу атмосферу!»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер