Сергій Ташуєв: «Сьогодні все сприяло «Динамо»

Сергій Ташуєв: «Сьогодні все сприяло «Динамо»

- Дуже часто, коли такий рахунок трапляється, кажуть, що коментувати тут нема чого. Але я не погоджуся з цією тезою. План на гру полягав у тому, щоб у перші 15 хвилин витримати натиск «Динамо», компактно зіграти та надалі спробувати атакувати, зіграти агресивно. На жаль, цей план зламало вилучення. У нас існує, на жаль, проблема втрат м’яча. Особливо коли ми атакуємо великими силами.

І атака у відповідь – вона пройшла. Чи було там порушення? Це вже інше питання. На наш погляд не було червоної картки. Це вже суддя розбирався в цій ситуації на місці, тому йому видніше. Грати з «Динамо» вдесятьох складно дуже. Хоча ми спромоглися після вилучення перелаштуватися, грати активно. Могли забити кілька м'ячів. Рахунок 1:2 залишав нам надію. Але, на жаль, у нас занадто багато молодих хлопців у складі сьогодні. Буквально шість людей із основи – поза складом, не беруть участі зараз: хворі, травмовані, дискваліфіковані. Тому, коли багато молоді, – воно або тримає удар, або розвалюється. У цій ситуації розвалилося в нас.

Тимофієнко вийшов, «перегорів», не впорався з Ленсом. Це зовсім інший рівень футболу. Третій м'яч нам зламав гру повністю. Я, звичайно, авантюрно ризикнув: вирішив зіграти у три захисника, сподіваючись, що ми щось раптом зможемо десь переломити. Але склалося занадто авантюрно. Тому – такий результат. Я би сказав так: у цій ситуації, враховуючи наші кадрові проблеми, "за одного битого двох небитих дають". Буває краще один раз програти з таким рахунком, ніж п'ять разів по 0:1, – є таке висловлювання. Я сподіваюся й упевнений, що це на сьогодні локальний момент. Звичайно, він неприємний. Але не настільки, як здається. Ми знаємо дуже добре свої проблеми. Знаємо, чому це сталося, розуміємо. Сьогодні все сприяло «Динамо». Тому ми хлопців заспокоюємо, нічого страшного. Зараз наші основні хлопці одужають, підійдуть після паузи у всеозброєнні. Буде зовсім інша команди. Я вірю, що все буде в нас гаразд.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер