Сергій Величко: «Тренери переглядають усіх хлопців»

Сергій Величко: «Тренери переглядають усіх хлопців»

У перші вихідні вересня розпочався конкурсний набір дітей до ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Разом із наймолодшими групами шести- та семирічних динамівців проходить добір дітей і до старших за віком груп. Одну з них очолює Сергій Величко, під його керівництвом займаються діти 2002-го року народження. Сергій Павлович розповів детальніше про те, як проходить набір, і на які якості майбутніх футболістів необхідно звертати першочергову увагу:

- Спочатку діти пробігають дистанцію 15 чи 30 метрів на швидкість, потім жонглюють м’ячем і стрибають у довжину, після чого настає черга безпосередньо гри. Саме вона визначає координацію, показує, як діти поводяться із м’ячем, думають на футбольному полі, адже мислення грає велику роль. Першочергові якості, на які ми звертаємо особливу увагу, – це координація, характер, швидкість. У грі – реакція на різні ситуації.

Відбір до нашої школи можуть пройти всі бажаючі діти, для цього необхідно прийти в суботу чи неділю о 10.00 на нашу базу на Нивках (вул. Салютна, 35). Незалежно від того, займалася дитина футболом раніше чи ні, тренери переглядають усіх дітей. Буває, що всі вищезазначені дані закладені в дитини від природи. Такого юного футболіста ми обов’язково залишимо.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер