Сергій Величко – заслужений тренер України!

Сергій Величко – заслужений тренер України!

Тренер ДЮФШ «Динамо» ім. В.Лобановського Сергій Величко удостоєний високого звання «Заслужений тренер України». Сергій Павлович виховав чотирьох чемпіонів Європи у складі збірної України (U-19) - Кирила Петрова, Сергія Люльку, Дмитра Коркішка та Сергія Шевчука - за що був гідно оцінений.

- Наказ про привласнення звання «Заслужений тренер України» було підписано 11-го березня, - ділиться враженнями тренер юних динамівців. - А нагородження відбулося 6-го квітня. Це відбулося в дитячій футбольній школі на Нивках. На тренерській нараді директор школи Анатолій Шепель вручив мені почесне звання у присутності всього тренерського штабу. Чи стало це для мене несподіванкою? Гадаю, не лише Україна, але й уся Європа знала, що наша збірна, складена з хлопців 1990 року народження, стала чемпіоном континенту. Серед переможців є й четверо моїх вихованців. Петрова, Люльку та Коркішка я тренував із самого початку, а Шевчука трохи пізніше забрав із ДЮCШОР «Тернопіль».

Додамо, що зараз Сергій Павлович займається з найменшими динамівцями (2002 р.н.), які роблять перші кроки в захоплюючій грі під назвою футбол.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер