Сергій ЖУРАВЛЬОВ: «На легку прогулянку в Луганську розраховувати не доводиться»

Сергій ЖУРАВЛЬОВ: «На легку прогулянку в Луганську розраховувати не доводиться»

- Наскільки принциповим буде цей матч?

- Звичайно, матч буде дуже принциповим. Щоб посісти друге місце, «Динамо» потрібно перемагати в усіх матчах. Будь-яка втрата очок може призвести до втрати позицій. Враховуючи те, що в команди завтра практично не буде оборони, підопічним Блохіна доведеться дуже складно. У той же час, «Зоря» вдома, перед своїми вболівальниками, грає з подвійною самовіддачею та енергією. Тому вважаю, якщо завтра ми поїдемо з Луганська хоча б із одним очком, це буде добре. Я не думаю, що «Динамо», маючи такі кадрові проблеми в лінії оборони, зможе зіграти «на нуль». Це моя особиста думка, плюс, напевно, всім зрозуміло, що надійде мотивація від третьої зацікавленої сторони, тому, гадаю, хлопці вийдуть на поле, й будуть заробляти собі гроші. Всі проблеми «Динамо» для них відомі. Судячи з того, як днем раніше зіграли молодіжні склади, можу сказати, що на легку прогулянку розраховувати точно не доводиться.

- Саме луганчани минулого сезону фактично позбавили «Динамо» «золота». Чого очікуєте від майбутнього поєдинку?

- Річ навіть не в тому, що у «Зорі» є досвід, як відбирати очки в «Динамо». Просто у господарів є зарядженість добре зіграти для своїх уболівальників і
вони апвно не будуть грати абияк.

- За винятком поєдинку-відповіді з «Бордо», кияни забивали в усіх матчах весняної частини сезону. Чи не стане винятком і зустріч із «Зорею»?

- Складно сказати. Зараз, за ​​великим рахунком, можна сподіватися лише на одного-двох гравців. Усім зрозуміло, що Блохіну потрібно робити нову команду під своє бачення. А для цього необхідний час. За рік команду не побудуєш. Гадаю, Блохін прийшов до «Динамо» надовго, а якщо так, потрібно робити новіпридбання, конкретні вливання, які підсилять гру команди. Зараз же «Динамо» в процесі становлення, тому хочу ще раз наголосити, що буде дуже складно.

- У Львові гольову засуху вдалося перервати Брауну Ідейє. До того ж його гол став переможним. Цей факт допоможе форварду повернути гольове чуття в поєдинках, що залишилися в чемпіонаті України?

- Для цього потрібні асистенти,
адже без команди він один нічого не зробить. Якщо йому хтось віддасть передачу, Браун може забити. Але в будь-якому разі, одного Ідейє для такого клубу, як «Динамо», замало. Раніше, за часів Лобановського, тренер ламав собі голову над тим, кого ставити попереду, оскільки в нього були п'ять-шість рівноцінних футболістів на одну позицію. А зараз немає вибору. Тому ще раз повторю, буде добре, якщо «Динамо» поїде з Луганська хоча б із одним очком.

- Ви вважаєте, що «Зоря» буде грати лише на перемогу, а не намагатися «засушити» гру?

- Безумовно, на перемогу. Над ними не тяжіє відповідальність за результат, вони вийдуть грати у своє задоволення. А в «Динамо» вантаж відповідальності є, оскільки будь-яку помилку буде розцінено, як провал. Це також потрібно враховувати.

- Ваш прогноз на цей поєдинок?

- Прогнози
невдячна справа, м'яч круглий, а поле рівне. Це футбол, тут можуть бути різні дивні ситуації. Але зазвичай щастить сильнішому.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер