Сергій Бондар: «Реалізували свої моменти та повернулися в боротьбу за чемпіонство»

Сергій Бондар: «Реалізували свої моменти та повернулися в боротьбу за чемпіонство»

Старший тренер «Динамо» U14 Сергій Бондар прокоментував перемогу «біло-синіх» над АФ «Рухом» у фінальному турнірі ДЮФЛУ.

- Незважаючи на великий рахунок, поєдинок не видався легким для ваших підопічних. Чи все вдалося виконати з вашої установки на гру?

- Я вважаю, що у фінальному турнірі зібрані справді чотири найкращі команди в цій віковій категорії. І другий день складніший у тому плані, що тут усе залежить, наскільки довга в тебе лава запасних та наявність тих виконавців, які можуть вийти та якісно виконати ті вказівки, які вони отримують у роздягальні.

Сьогодні ми грали лише з однією заміною порівняно з учорашнім днем, то хлопці вийшли на тлі втоми. Зі стартових хвилин просили їх потримати мʼяч у центрі поля, і варто сказати, що це їм вдавалося, особливо в першому таймі. А от щодо другого тайму, то тут складніше, оскільки обидві команди підсідають, тренери роблять заміни, виникає більше браку - в принципі, це стандартні ситуації.

Щодо першого тайму, то я більше задоволений ним. Але голову не задираємо. Сьогодні була справді хороша гра у виконанні обох команд, нам пощастило реалізувати свої моменти та повернутися в боротьбу за чемпіонство. Будемо готуватися до завтрашнього дня, а сьогоднішній уже забуваємо.

- Захар Осьмухін учора не забив «Шахтарю», але сьогодні відзначився тричі, забивши двічі з гри та одного разу з пенальті. Напрацьовуєте подібні ситуації на тренуваннях?

- Справді, Захар діє доволі нестандартно в лінії атаки. Часом ми його навіть на тренуваннях приструняємо, одягаємо в нейтральну манішку, щоб він грав у два дотики. Він полюбляє брати ініціативу на себе, а так він вчиться взаємодіяти з партнерами, грати через пас. Він неодноразово забивав у подібному ключі, то можна сказати, що це його фірмовий стиль. Сподіваємося, на завтра теж щось залишив.

- Чи буде запланований у вечірній програмі ваших підопічних перегляд матчу збірної України?

- Звичайно, всі ми переживаємо за нашу національну команду. Перед нею стоїть непросте завдання, щоб вийти з групи. Тому трохи раніше повечеряємо, домовимося за якусь аудиторію, і всі разом, усіма колективами, будемо обов’язково підтримувати збірну.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер