Сергій Кузнєцов: «Перше місце у групі та вихід у фінал – результат добре виконаної роботи»

Сергій Кузнєцов: «Перше місце у групі та вихід у фінал – результат добре виконаної роботи»

Наставник динамівської команди U17 Сергій Кузнєцов прокоментував перше місце підопічних у групі на турнірі Puskas Suzuki Kupa та вихід до фіналу змагань:

- У трьох матчах групового етапу ви здобули дві перемоги й один раз зіграли внічию, чи можете бути задоволені таким результатом?

- Так, звичайно, результатом і виходом до фіналу задоволені. Ми потрапили до важкої групи з сильними суперниками, і перше місце в ній – це результат добре виконаної роботи до турніру та по ходу матчів. Тактичні моменти, які вимагаємо від хлопців, вони виконують у повному обсязі.

- У першому поєдинку команда «розгойдувалася», щоб потім здобути дві перемоги поспіль?

- У першій грі ми зіткнулися з дуже сильним суперником – «Фламенго», який технічно добре оснащений, а також сильний фізично. Намагалися захопити ініціативу та грати першим номером, але це не зовсім вийшло у першому таймі. Завдяки замінам, які освіжили гру, змогли переламати перебіг поєдинку у другому таймі та забити м'яч із пенальті.

У другому матчі групового етапу ми зустрічалися з угорським «Гонведом». У суперника хороша команда, тому гра вийшла дуже напруженою, адже всім потрібна була перемога. У нас не все виходило у плані командних взаємодій в атаці. На тренуваннях перед турніром ми говорили хлопцям, наскільки велике значення мають стандартні положення. Вони скористалися одним із моментів, коли після кутового був навіс, і Балаба реалізував цей епізод, принісши нам перемогу.

Щодо третьої гри зі «Спортінгом», хлопці дуже хотіли потрапити до фіналу. Вони зіграли дуже дисципліновано, зібрано, показали високий рівень командної та індивідуальної швидкості, майстерності та змогли перемогти та зайняти перше місце у групі. Тепер у фінальному поєдинку зустрінемось із дуже непростим та іменитим суперником – «Реалом».

- Чого очікуєте від фінального матчу, і якою є ваша думка про завтрашнього суперника?

- Це буде вже четвертий матч за чотири дні, звичайно ж, навантаження пристойне. Але фінальний матч пройде на головному стадіоні академії Пушкаша, очікується, що він має бути заповнений повністю. Це надасть нашим хлопцям сил. Дивився матч нашого суперника наживо, і можу сказати, що ця команда агресивна, добре, швидко атакує, використовує простір позаду захисників. Ми маємо не дати їм вільних зон, зіграти організовано та дисципліновано, як ми це робили у попередніх матчах, тоді все буде добре, і ми зможемо перемогти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер