Сергій ЧОБОТЕНКО: «Чемпіонство - мета, до якої ми йшли весь сезон»

Сергій ЧОБОТЕНКО: «Чемпіонство - мета, до якої ми йшли весь сезон»

Не стала винятком і гра проти донецького «Олімпіка». Є в цьому заслуга і захисника Сергія Чоботенко, який поділився враженнями від матчу:

- Сьогодні гра була досить важкою, особливо, перший тайм. Гравці «Олімпіка» розташовувалися ззаду і майже не атакували, тому нам було важче розкривати їхню оборону. Перед матчем говорили про те, що нам протягом двох років не вдавалося вивозити з Білої Церкви три очки і перемагати на цьому полі, тож хотілося перервати цю неприємну традицію.

У перерві тренери сказали, що потрібно більше грати через фланг, оскільки гравці суперника більше концентруються в центрі. Ми намагалися це робити, виконуючи простріли і подачі до штрафного майданчика, де наші футболісти вбігали в зону завершення. Оскільки в другому таймі господарі стали грати вище, з'явився простір, ми його ефективно використовували, і вийшло забити м'ячі. Майже всі чотири голи стали саме наслідком активної гри через фланги.

Що стосується позицій, на яких я граю, комфортніше себе почуваю, звичайно, на місці центрального захисника. Але також добре знаю функції і обов'язки опорного півзахисника, тож без труднощів можу діяти і в цьому амплуа.

Усі ми вже хочемо якомога швидше оформити чемпіонство. Будемо намагатися, щоб це відбулося в наступному турі, адже це мета, до якої ми йшли протягом усього сезону.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер